submenu

programma - muziek

Homeparty - #2

nieuw
Zin in een stomend feestje? In de Zandloper of bij jouw thuis? Na het succes van onze eerste Homeparty, nodigen we je opnieuw uit om samen met ons de beentjes los te gooien!
26 sep
21.00 uur

Tine & Pieter Embrechts - Spelen in den hof

Sinds het muzikale vuur tussen broer en zus Embrechts aangewakkerd werd tijdens de lockdown staan ze samen op het podium met een greep uit Pieters Nederlandstalige repertoire, Vlaamse klassiekers en Engelstalige covers. Twee stemmen en één gitaar. Less is more en 100 % coronaproof.
09 okt
20.00 uur

Nuove Musiche & Alexandra Cooreman - Viool & strijkensemble

Twee Wemmelse artiesten op ons podium voor een uniek aperitiefconcert. De ene is vioolvirtuoze Alexandra Cooreman die studeert aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth. De andere is Eric Lederhandler, dirigent van het 14 koppig strijkersensemble, geselecteerd uit zijn symfonisch orkest ‘Nuove Musiche’.
18 okt
11.00 uur

Sioen - Sioen plays Graceland (akoestisch)

In 1986 trok Paul Simon naar Zuid-Afrika voor de opnames van 'Graceland'. Zanger-muzikant Sioen brengt dit album samen met muzikanten uit Soweto.
26 nov
20.00 uur

Carry Goossens - Cowboy met pensioen

Acteurs gaan niet met pensioen. En cowboys ook niet. Dus Carry ook niet. Hij moet doorgaan, tot het echt niet meer gaat. Dat licht hij toe met de nodige humor, samen met zijn drie muzikanten.
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
03 dec
20.00 uur