submenu

programma - muziek

Stan Van Samang - Op de schoot

uitverkocht
De ideale gelegenheid om een van Vlaanderens beste performers van dichtbij aan het werk te zien! Zoals de titel doet vermoeden, wordt het een concert in intieme setting, maar daarom niet minder ‘groots’.
21 mrt
20.00 uur

Gwen Cresens - Aperitiefconcert Ossel

uitverkocht
Gwen Cresens wordt terecht als een van de beste Belgische accordeonisten en bandoneonisten beschouwd. Tijdens dit aperitiefconcert in het pittoreske kerkje van Ossel brengt hij een divers en toegankelijk accordeonrepertoire.
24 mrt
11.00 uur

Pianoday 2019 - Bert Vannieuwenhuyse & Gemeentelijke Academie Wemmel

Op de 88ste dag van het jaar zet de Zandloper de piano in de spotlights, want die dag is het PIANODAY. Niet geheel toevallig, want een piano telt… 88 toetsen. Overal ter wereld worden op deze ‘Internationale dag van de Piano’ pianoactiviteiten georganiseerd. De Zandloper serve...
29 mrt
20.00 uur

Meezingding - Hou jij ook van zingen?

uitverkocht
Hou jij ook van zingen? Zingen onder de douche, luid meebrullen met de radio als je in de file staat of aan het strijken bent… Waarbij het niet uitmaakt hoe goed dit nu precies klinkt. Gewoon omdat je er zin in hebt en het deugd doet. Kom dan meezingen bij de eerste editie van “Meezingding”.
03 apr
20.00 uur

Wim Opbrouck en Ron Reuman - TV-tunes K.N.T. revisited

Het idee van deze voorstelling is even simpel als doeltreffend: melodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek. Laat je tijdens deze heuglijke avond met plezier meevoeren naar je jeugdjaren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip.
25 apr
20.00 uur