submenu

programma - muziek

Jan Leyers & band - Theatertour 2018

Jan maakte in 2016 al een eerste uitgebreide en succesvolle tournee langs de Vlaamse theaterzalen. Dit najaar trekt hij opnieuw de zalen in met bloedmooie Nederlandstalige songs uit zijn album ‘Helder’, maar ook met nieuw materiaal.
04 okt
20.00 uur

Kapitein Winokio - De winter van kapitein Winokio

Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen komen naar de Zandloper en nemen je mee op hun muzikale tocht door de dikke sneeuw. Heerlijke muziek, humor en ontroering beleef je samen met de zotte bende van de kapitein in een prachtig winterdecor.
vliegicoon
13 okt
15.00 uur

Theater van A tot Z - Gelukkig zijn - meezingsessie

Zing je graag? Dan zijn de zangsessies van 'Gelukkig zijn' iets voor jou! Onder leiding van zanger Lennaert Maes en pianist Hans Primusz organiseren wij opnieuw een meezingfeest met Nederlandstalige liedjes. Je hoeft geen groot zanger te zijn: plezier maken staat voorop.
16 okt
20.00 uur

Seniorenfeest - Lang zullen we leven

Meer dan veertig jaar geleden wonnen Connie Neefs en Micha Marah het internationale festival Coupe d'Europe in Oostenrijk. Nu staan ze samen op het podium met ‘Lang zullen we leven’, een liedjesprogramma met een hoog vintagegehalte.
04 nov
15.00 uur

Bart Kaëll & Luc Appermont - Bart & Luc intiem

Luc Appermont en Bart Kaëll intiem … Als team op het podium, geruggensteund door vier muzikanten. Luc en Bart vertellen in deze podiumshow honderduit, geven een unieke inkijk in hun leven, delen hun verhalen, hun mooie en emotionele momenten, hun lief maar ook hun leed.
08 nov
20.00 uur

Warm Wemmel - Wemmel’s got talent 3

Wegens succes verlengd! Op zaterdag 17 november 2018 vindt een tweede editie plaats van de succesvolle benefietavond ‘Wemmel's got talent’. Opnieuw zal artistiek talent van eigen bodem en van alle slag het podium bevolken in een toffe omkadering.
17 nov
19.00 uur

Paul Michiels - Ageless

Ook al wordt Paul Michiels alias ‘Polle Pap’ straks zeventig, het lijkt wel of de jaren geen vat hebben op deze fantastische zanger. Zijn verjaardag viert hij onder meer met zijn nieuwe concerttour ‘Ageless’.
20 dec
20.00 uur

Mich Walschaerts - ZINGT

In dit unieke jubileumprogramma bijt Mich Walschaerts zich vast in andermans werk, meer bepaald in straffe Nederlandstalige songs. Onontgonnen pareltjes, eigenzinnig en weerbarstig. Hij doet dat met alle respect voor het origineel maar op zijn geheel eigen onnavolgbare wijze
31 jan
20.00 uur

Stan Van Samang - Op de schoot

uitverkocht
De ideale gelegenheid om een van Vlaanderens beste performers van dichtbij aan het werk te zien! Zoals de titel doet vermoeden, wordt het een concert in intieme setting, maar daarom niet minder ‘groots’.
21 mrt
20.00 uur

Gwen Cresens - Aperitiefconcert Ossel

Gwen Cresens wordt terecht als een van de beste Belgische accordeonisten en bandoneonisten beschouwd. Tijdens dit aperitiefconcert in het pittoreske kerkje van Ossel brengt hij een divers en toegankelijk accordeonrepertoire.
24 mrt
11.00 uur

Wim Opbrouck en Ron Reuman - TV-tunes K.N.T. revisited

Het idee van deze voorstelling is even simpel als doeltreffend: melodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek. Laat je tijdens deze heuglijke avond met plezier meevoeren naar je jeugdjaren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip.
25 apr
20.00 uur