submenu

nieuws

Vzw ‘de Rand’ trapt rond!

28/06/2018
Beleef de Gordelklassieker van 100 km in het wiel van vzw ‘de Rand’. Dat is fietsen in de beste omstandigheden, zonder files of lichten, onder professionele begeleiding en langs de mooiste plekken van onze Groene Gordel. Een unieke fietservaring onder streekgenoten.

Gordelfestival pakt uit met unieke belevenissen

13/06/2018
De 6de editie van het Gordelfestival wil op zondag 2 september 2018 een breed familiepubliek naar de Vlaamse Rand lokken.

Eerst Hulp bij Buurtfeesten

28/03/2018
Dat is het nieuwe initiatief van Warm Wemmel, dat acties voor het goede doel organiseert. Diana Joppe-van Bergeijk: ‘Met Warm Wemmel hebben we veel ervaring met het organiseren van straat- en buurtfeesten. We willen die kennis graag delen.

BOER! Een nieuwe cd voor kinderen die Nederlands leren

28/03/2018
BOER! is het nieuwe product van Lennaert Maes en Andries Boone. Het is hun tweede cd voor kinderen die Nederlands leren en dus de opvolger van de succesvolle cd de ReisRus.

MENSEN - warme verhalen

27/03/2018
‘Ik ben doof, maar ik zie alles’ 35 jaar geleden is Jessy Van Steenbrugge doof geboren. Of zij doof zijn als een beperking ziet? ‘Ik ben doof, maar zie alles’, zijn haar woorden. De toon van het gesprek is gezet. Het woord is aan een dame die weet wat ze wil en er ook voor gaat.

Op zoek naar onafhankelijke bestuurders

24/10/2017
In het kader van het decreet deugdelijk bestuur moet vzw 'de Rand' zijn Raad van Bestuur herschikken. De organisatie zoekt daarom onafhankelijke bestuurders. Lees hier hoe je je kandidaat stelt.