submenu

verenigingen - Activiteiten

+ TOEVOEGEN

Alle activiteiten van de verengingen vind je in de onderstaande lijst.
Daaronder vind je ook de andere activiteiten die plaatsvinden in en rond Wemmel.
De wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse activiteiten vind je hier.

VERENIGINGEN

Sociaal culturele vereniging van Liberale vrouwen - Nieuwjaarsfeest

Jaarwoordje voorzitter met voorstelling jaarprogramma 2019 Noorse visschotel en gemengde wintersla (alternatief: Breugelse vleesschotel) met bijpassende wijn - water Patisserie-buffet, koffie of thee Gezellig samenzijn Inschrijven voor 20/1 en betalen op rek.nr.BE39 9790 7971 6019 van SCVLV
23 jan
19.00 uur

Scouts Egmont-Orion Wemmel - Spaghettiavond Scouts Wemmel

Naar jaarlijkse traditie organiseren wij onze alombekende spaghettiavond en jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd. Heb je zin in een verrukkelijke spaghetti bolognaise? Of zie je eerder een heerlijke en vegetarische spaghetti quattro formaggi zitten? Het is er allemaal.
16 feb
17.00 uur

Chiro Wemmel - Kinderfuif Chiro Wemmel

Een supercoole fuif voor alle kinderen van 3- 15 jaar met de laatste hits, verkleede DJ's en enthousiaste leiding om mee te dansen! Ook de ouders kunnen ondertussen genieten van een drankje aan de toog! Tot dan!
23 feb
18.00 uur

Chiro Wemmel - Party Detox

De jaarlijkse gezellige chirofuif! Met tal van leuke DJ's, lekkere bieren/dranken en de zwoelste schijven. Een knaller van formaat met de leukste leiding van heel Wemmel!
23 feb
21.30 uur

Chiro Wemmel - Stoempfestijn

Het jaarlijks eetfestijn van Chiro Wemmel. Goeie stoemp met saucissen, wat wil ne mens meer? In een gezellige setting kan men de kampsfeer terug opsnuiven. Lekker eten, goed drinken, wel zaterdag heb je maar 1 adres nodig! De opbrengst gaat naar het aankopen van een shelter!
16 mrt
12.00 uur

GBS Wemmel - Ontbijt NGBS Wemmel

Op zondag 24/03/2019 organiseren wij een heerlijk ontbijt. Die dag hoeven jullie dus niet zelf naar de bakker te lopen maar kunt u bij ons op school aanschuiven aan een heerlijk buffet met heel wat lekkers: pistolets, heerlijk vers brood, beleg, eitjes, pannenkoeken, fruit, ... Van harte welkom.
24 mrt
08.30 uur

Markant - Praatcafé

Praatcafé waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. We verdelen ons in kleine groepjes.
04 apr
14.00 uur

ANDERE ACTIVITEITEN

GBS Wemmel - Boekenbeurs GBS Wemmel

Pardoes organiseert een boekenbeurs in GBS Wemmel. De kinderen kunnen er allerlei boekjes kopen aan schappelijke prijzen.
12 feb
15.30 uur