submenu

verenigingen - Activiteiten

+ TOEVOEGEN

Alle activiteiten van de verengingen vind je in de onderstaande lijst.
Daaronder vind je ook de andere activiteiten die plaatsvinden in en rond Wemmel.
De wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse activiteiten vind je hier.

VERENIGINGEN

Rode Kruis - Opleiding Reanimeren en Defibrileren (AED)

volzet
Iemand met een hartstilstand heeft een betere kans op overleven als hij onmiddellijk gereanimeerd wordt. In deze opleiding leer je snel gecontroleerd te handelen in een noodsituatie. Behalve hartmassage en mond-op-mondbeademing zal je ook een automatische externe defibrilator (AED) leren gebruiken
22 nov
19.30 uur

Grensland vzw - Sinterklaasfeest namiddagvertoning

Sinterklaastoneel 'Paniek in de snoepfabriek!' Bezoek van Sinterklaas en de Zwarte Pieten, verdelen van snoep en leesboeken aan de kin deren. Spannende poppenkastverhalen. Kaarten vooraf bestellen is noodzakelijk! Kaarten bestellen op www.grensland.org. Kinderen en volwassenen 5 Euro.
25 nov
15.00 uur

Chiro Wemmel - Diamontage kamp Stavelot 2018

Iedereen is welkom om de snoetjes van de leden van Chiro Wemmel te komen bekijken op de diamontage. Vandaag zullen jullie de foto's van het voorbije kamp in Stavelot op groot scherm te zien krijgen. Tijdens de voorstelling kan je aan een schappelijke prijs een pannenkoek eten en een drankje drinken.
vliegicoon
25 nov
16.30 uur

Grensland vzw - Sinterklaasfeest namiddagvertoning

Sinterklaastoneel 'Paniek in de snoepfabriek!' Bezoek van Sinterklaas en de Zwarte Pieten, verdelen van snoep en leesboeken aan de kin deren. Spannende poppenkastverhalen. Kaarten vooraf bestellen is noodzakelijk! Kaarten bestellen op www.grensland.org. Kinderen en volwassenen 5 Euro.
28 nov
11.00 uur

Sociaal culturele vereniging van Liberale vrouwen - Culinaire avond

Demonstratieve bereiding en degustatie van een verfijnd voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht met 4 bijpassende wijnen. De recepten met nuttige tips worden aangeboden. Aantal deelnemers is beperkt tot 40. Deelname melden en bijdrage storten voor 2/12 op rek.nr BE39 9790 7971 6019 van SCVLV Wemmel.
05 dec
19.00 uur

Chiro Wemmel - Kerstmarktje

De leiding van Chiro Wemmel tovert het chiroplein jaarlijks om in een gezellig kerstmarktje. Ouders, leden, vrienden kunnen gezellig met elkaar praten met een jenever in de hand. Naast jenever voorzien we ook frisdranken en kleine snacks om te verslinden. Ook vuurtjes zullen zijn aanwezig! Tot dan!
23 dec
17.00 uur

Landelijke Gilde - fakkeltocht

Avondwandeling door de Relegemse veldwegen. Met echte fakkels! De sfeer wordt er in gebracht met kerstmuziek. Onderweg krijgen we een stevige borrel, warme Glühwein of chocomelk. Bij aankomst aan de school worden we vergast op pannenkoeken met koffie, Glühwein of warme chocomelk.
12 jan
18.00 uur

Sociaal culturele vereniging van Liberale vrouwen - Nieuwjaarsfeest

Jaarwoordje voorzitter met voorstelling jaarprogramma 2019 Noorse visschotel en gemengde wintersla (alternatief: Breugelse vleesschotel) met bijpassende wijn - water Patisserie-buffet, koffie of thee Gezellig samenzijn Inschrijven voor 20/1 en betalen op rek.nr.BE39 9790 7971 6019 van SCVLV
23 jan
19.00 uur

ANDERE ACTIVITEITEN

Sarah For Yoga - Start to Yoga

09 sep tot 16 dec
Hatha Yoga voor iedereen in kleine groep! Hatha Yoga bestaat uit een opeenvolging van houdingen. Deze houdingen volgen elkaar op en worden synchronisch uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. Deze yoga is voor iedereen en focust op ontspanning. Flexibel zijn is niet nodig, jezelf zijn wel
09 sep

Boutique Lena Ayal - FASHION SHOW

Klanten op de catwalk. Ter plaatse : verkoop kleding, accessoires, geschenkideeën voor Kerstmis..en nog vele andere verrassingen. Voor de kinderen zal de Kerstman aanwezig zijn.
16 dec
14.00 uur