submenu

Kookworkshop bier - Koken met Brusselse bieren (Lambiek, Geuze en Kriek)

In het voorjaar van 2019 organiseren we in de Zandloper drie extra kookworkshops, elk met een unieke en uitzonderlijke invalshoek. Kook je graag en wil je eens iets anders leren maken, dan is dit je kans. Gediplomeerde hobbykok Christophe Vermeiren (COOVI Anderlecht, begeleider kookclub ‘De Kloppers’) deelt graag met jou zijn passie voor voeding en creativiteit in de keuken, en is begeleider van deze drie lekkere kookdemonstraties.

In deze kookworkshop gaan we Brusselse bieren verwerken doorheen een volledig en origineel menu, van soep tot en met nagerecht. Tijdens de workshop werken de deelnemers actief mee en kunnen we samen proeven van de verschillende gerechten en bieren.

telkens van 19 tot 22 uur in de leskeuken van de Zandloper

minimum 6 en maximum 12 deelnemers.

prijs per workshop: 35 euro
Breng je keukenschort, keukenmesje en snijplank mee.

datum

praktische info

genre

vorming

adres

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • voorverkoop: 35 euro