submenu

Amy Winehouse band & Alba Plano - Forever Amy

‘Forever Amy’ is de enige echte tribute aan Amy Winehouse geregisseerd door Amy’s musical director Dale Davis zelf. Op het podium staan de oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden: musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt. De Siciliaanse jazz- en soulzangeres Alba Plano vertolkt de extravagante artieste zo natuurgetrouw dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat. Deze voorstelling is maar een paar keer te zien in Vlaanderen, niet te missen dus!

Alba Plano is in deze formatie als leadzangeres helemaal in haar element. Amy Winehouse was de grote inspiratie voor haar muzikale carrière en dat blijkt uit de authentieke en respectvolle wijze waarop zij de topsongs van de jazz- en souldiva laat herleven. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem voor de muzikale reis door het repertoire van Amy. Maar ook de stijl en presentatie op het podium die La Winehouse bij haar fans zo geliefd maakten, weet zij wonderbaarlijk goed te evenaren.

Amy Winehouse was een fenomeen in haar genre. Een film over haar leven won eerder een Oscar voor beste documentaire. De show ‘Forever Amy’ doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw die haar ziel verkocht aan de muziek.

Jongerentarief enkel geldig in voorverkoop.

datum

praktische info

genre

muziek

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 35 euro
  • voorverkoop: 33 euro
  • Abo 3 / seizoen 2019-2020: 33 euro
  • Abo 6 / seizoen 2019-2020: 32 euro
  • Abo 10 / seizoen 2019-2020: 30 euro
  • voorverkoop jongere (-25jaar): 25 euro