submenu

Sharon Anouk Brouns - Fragmenteren

Een tentoonstelling van een fotograaf die graag experimenteert met de manier waarop ze de omgeving ziet. Ze maakt analoge foto’s van de bijzondere ‘kleine grote’ dingen om ons heen. Het merendeel is straatfotografie, maar ze fotografeert ook graag collages. Het is een tentoonstelling om bij weg te dromen.

Je ziet veel, te veel om alles in één keer te zien. Daarom kun je naar de werken blijven kijken en nieuwe dingen ontdekken. De foto’s van Sharon laten onverwachtse schoonheid zien. Het werk gaat vooral over perceptie: de manier waarop we naar de wereld kijken. De straatfotografie speelt zich grotendeels af in de stad. De stad is een plek waar veel onverwachtse dingen samen komen. De stad leeft en toch zijn er die vergeten en ongeziene plaatsen. De collagefoto’s zijn gemaakt van tijdschriften. De fotograaf creëert hiermee iets nieuws: een wonderlijke, aantrekkelijke wereld die tussen fantasie en realiteit lijkt te zweven.

Sharon is in 2010 afgestudeerd aan het LUCA, campus C-mine in Genk. Sindsdien is ze blijven fotograferen en is haar werk een duidelijke richting in gegaan. Ze werd eerder geselecteerd voor het Brussel Street Festival (2017) en De Badhuiscollectie (2019).

De tentoonstelling is elke dag open van 9 uur tot 20 uur.
Niet geopend op feestdagen.
Fotografiecircuit Vlaanderen

datum

praktische info

genre

expo

adres

De Zandloper - Wemmel

Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.