submenu

Okra Wemmel - Bedevaart naar Scherpenheuvel

Scherpenheuvel

Maria nodigt uit: Kom en zie.
Na de zeer geslaagde bedevaart naar Lourdes in september 2019 zoeken we het in 2020 korter bij huis. Dat geeft meer mensen de gelegenheid om samen een dagje kort bij Maria te zijn. Het is een soort miniretraite, een dag van bezinning en gebed, een dag van ontmoeting, van delen met elkaar wat het leven te bieden heeft aan vreugde, zorgen en verdriet. En alles verwoorden in een gebed, een kaarsje aansteken en stil kijken naar het beeld van Onze-Lieve-Vrouw en samen tot haar een Weesgegroet bidden. Wanneer alle woorden tekort schieten is het Weesgegroet heel vaak het gebed dat ons uit onszelf tilt en dicht bij Maria en Jezus brengt.

Verloop van de bedevaart
7u30- 8u Vertrek
9u30 Aankomst met koffie.
10u30 Eucharistieviering in de Mariahal. Onze proost Guido Vanfraechem gaat voor in een stemmige viering
12u30 3- gangen middagmaal.
14u Vrije tijd: u kunt zelf nog even rondwandelen aan of in de basiliek of ergens iets drinken. Ook zal er een mogelijkheid zijn om de Rozenkrans te bidden, in de basiliek of langs de mooie Rozenkransweg.
16u Mariahulde in de Mariahal.
17u Vertrek naar huis.

Prijs: € 45 per persoon
Deze prijs omvat: een koffietje ’s morgens, ‘s middags een verzorgde 3-gangen-maaltijd (één drankje inbegrepen), busvervoer en begeleiding.

Ten einde tijdig de nodige afspraken te kunnen maken met de restaurants en busmaatschappijen vernam Regio Brussel graag nu reeds, hoeveel personen geïnteresseerd zijn in deze bedevaart. Gelieve uw naam op te geven tijdens de ledenbijeenkomst van januari of zo spoedig mogelijk aan een bestuurslid.

datum

praktische info

contactgegevens

luc.de-ridder@skynet.be, GSM 0475/30 98 45

genre

Verenigingen

adres