submenu

Vrienden van de Kerk van Hamme - 13de aperitiefconcert met het ensemble 'Bread & Roses'

Bread and Roses

Geen andere bloem is beladen met zoveel symboliek.
DE ROOS reinigt, zuivert, ontspant. Haar geur doet verlangen naar iets ontastbaars …
Met het ensemble BREAD and ROSES ( een initiatief van Liesbet Vereertbrugghen – Klara ) maken wij een wonderbaarlijke trip door het land van de rozen met volgende artiesten :

Hanne Raport – Hautekiet : sopraan, die zingt in verschillende ensembles zoals o.a. Capella Nova,La Furia/La Folia, …

Hannelore Devaere : zij trad reeds op in onze kerk met Trio Cuerdas. Zij studeerde muziekwetenschappen aan de KUL en historische harp aan de Akademie für alte Muzik ( Bremen ).

• Jowan Merckx : blokfluitist, percussionist en doedelzakspeler. In 2000 richtte hij de folkgroep Amorroma op met wie hij samenwerkingen aangaat met onder meer Zefiro Torna en Traces. Hij is actueel vooral geïnteresseerd in oude muziek.

• Eric Van Leuven : hij behaalde aan het Koninklijk Conservatorium Brussel diploma’s voor gitaar, contrabas en kamermuziek.

• Liesbet Vereertbrugghen : musicologe en producer/netcoördinator bij Klara. Zij schreef “ Op Rozen “ en realiseerde een hele reeks muziektheater-voorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Na dit concert wordt een receptie aangeboden.
Deelname : een bijdrage van 20 euro
Reserveren is noodzakelijk, gezien het aantal plaatsen beperkt is. Gelieve dan ook zo snel mogelijk in te schrijven: eerst mailen of bellen en dan storten op rekening BE42 7340 4289 7954 van VZW VPW Dekenaat Londerzeel, zodat u zeker bent van uw plaats.

Herman Braet - 0475/24.84.95 - herman.braet@gmail.com
Jan Van de Voorde - 0477/41.69.21 -  jan.vandevoorde@telenet.be
Lies Van den Eynde - 02/460.19.05 - lies.jacops@hotmail.be

datum

  • uitgesteld

praktische info

genre

Verenigingen

adres

Sint-Gudulakerk Hamme-Merchtem