submenu

Sprookjes Enzo - De Tuin (ok & 1kk)

Welkom! Ga binnen in De tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren… Vertel mee ons verhaal.

De tuin is één groot spel: kinderen en hun juf of meester volgen samen de aanwijzingen van de acteurs en worden de hoofdrolspelers in hun eigen verhaal. Deze sprookjesachtige interactieve voorstelling slaagt erin het kleinst denkbare publiek te boeien en stimuleert leerkrachten verhalen te vertellen aan dit jonge publiek.

Sprookjes enzo kennen we intussen van de knappe voorstellingen Sneeuw, In de wolken, Click, Lampionaio,... Sprookjes enzo maakt poëtisch, beeldend theater voor de (aller)kleinsten. Verbeelding en interactiviteit staan centraal. Verwacht je aan betoverend theater voor klein én groot. Welkom!

Spel: Peter Dewel & Ilke Teerlinck
Concept: Marcello Chiarenza & Patrick Lynch
Regie & licht: Pietro Chiarenza
Scenografie: Marcello & Pietro Chiarenza
Muziek: Carlo Cialdo Capelli
Grafisch ontwerp: Margot de Group

tip: Voorzie voldoende begeleiding. Deze voorstelling is interactief waardoor de jonge kinderen vaak hulp nodig hebben van een begeleidende leerkracht.

Interactief beeldend theater
Doelgroep: onthaalklas & 1ste kleuterklas
Optievoorstelling om 09.15 uur
Duur: +- 40 minuten

www.sprookjes.be

datum

  • schoolvoorstelling

praktische info

genre

kleuters

adres

CC Strombeek
Gemeenteplein 1
B-1853 Strombeek-Bever

prijs

  • ticketprijs: 5 euro