submenu

NCRW - Vlaanderen Feest!

Helaas gooit het coronavirus ook bij Vlaanderen Feest! roet in het eten.
De NCRW besliste dat er dit jaar geen leuke activiteiten in en rond de Zandloper zullen plaatsvinden om de Vlaamse feestdag te vieren.

Omdat de veiligheidsregels, zoals o.a. afstand van 1,5 m houden, niet haalbaar zijn hebben ze met heel veel spijt deze beslissing moeten nemen.

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag zal er in Sint-Pieters-Leeuw een academische zitting plaatsvinden met als gastspreker Jo Van Vaerenbergh, de nieuwe algemeen directeur van vzw 'de Rand'. Wij nodigen je vriendelijk uit om op zaterdag 11 juli een kijkje te komen nemen op de website van de Rand vzw, waar  je de speech van Jo Van Vaerenbergh online kan bekijken. 

Samen met u hopen wij dat wij snel verlost mogen zijn van het virus zodat wij het normale leven kunnen hervatten en met zijn allen kunnen uitkijken naar Vlaanderen Feest! 2021.
Ook in coronatijden blijft Vlaanderen Feest! ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap inzetten op de versterking van de samenhorigheid en samenhang over alle generaties heen binnen de Vlaamse samenleving.

Daarom engageerde Vlaanderen Feest! zich in samenwerking met Radio 2 Willy Sommers, Wim Soutaer, Brahim en Zita Wauters voor de herwerking van Soutaers hit 'Allemaal'.
Bekijk hieronder het filmpje.

datum

praktische info

adres