submenu

4Hoog - Akke Akke Tuut (3+)

Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan de wasdraad! Een jongen! Een echte jongen. Tussen 3 truien, 2 sokken en een hemd. Zalig wiegend in de wind …

Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een splinternieuw cabaretduo genaamd Kommil Foo. ‘Akke Akke Tuut’ was een van hun eerste voorstellingen. Mich en Raf Walschaerts regisseren nu 2 jonge acteurs, Thomas Van Caeneghem en Lander Severins, in deze nieuwe versie van de kindertheaterklassieker. ‘Akke Akke Tuut’ wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!

Zowel ouders als kind kopen een ticket.

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling?
Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar. 
Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker, (niet verplicht bij kinderen jonger dan 12 jaar)
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.

Dit is een verplaatste voorstelling: deze was gepland op zaterdag 21 november 2020, had je tickets voor die voorstelling en koos je ervoor deze te houden, dan blijven deze gelden.

 

datum

  • verplaatst

praktische info

vliegicoon

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • Kassa: 9 euro
  • voorverkoop: 7 euro