submenu

Carry Goossens - Cowboy met pensioen

Wat als je in de herfst van je leven een brief krijgt waarin je vriendelijk, doch met klem, verzocht wordt om met pensioen te gaan? En wat als je dat eigenlijk niet wil? Acteurs gaan toch niet met pensioen? En cowboys ook niet. Dus Carry ook niet. Want Carry is een cowboy. En hij heeft een duidelijke mening: mensen moeten doorgaan, tot het echt niet meer gaat. Maar ondertussen zit je daar wel met je pensioenbrief in je hand. Onvermijdelijk sta je dan ook even stil bij de 65 jaren die in een flits voorbij gevlogen lijken te zijn. Dat doet Carry Goossens samen met drie muzikanten, zijn gezegende leeftijd- en lotgenoten, en zijn gitaar.  

Met:
Carry Goossens, Johnny Swijgers – gitaar, banjo, viool, mandoline, Erik Blocken – gitaar, zang, Roger Van Cauwenberghe – accordeon, bas

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling?
Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar. 
Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker.
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.

datum

  • afgelast

praktische info

genre

muziek, humor

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • Kassa: 20 euro
  • voorverkoop: 18 euro
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.