submenu

Warmste week: Geef ons je boodschap. - Moed moet!

Je hebt ze misschien ook al zien hangen bij jou in de buurt: de vlam van De Warmste Week. Tijdens de herfstvakantie hingen al duizenden Vlamingen vlammetjes uit om te tonen dat zij het verschil willen maken voor elkaar. Ze deelden massaal hun vlam op sociale media met #DeWarmsteWeek. 

De Zandloper zet haar reclameschermen in voor de Warmste Week.

Even een hart onder de riem steken van iemand die langs de Zandloper naar het werk rijdt? Even laten weten aan iemand die de hond uitlaat dat we niet alleen zijn. Dat we hier samen doorkomen. Maar je kan ook mensen aanmoedigen om de regels vol te houden of de Sint of de kerstman laten weten dat hij zijn mondmasker aan moet doen, zelfs op de daken.

Wij maken het mogelijk!
Jouw boodschap van hoop, moed of je wensen  op onze grote schermen laten verschijnen, is vanaf nu mogelijk. Dat mag een foto zijn, dat mogen tekeningen zijn die de kinderen maakten voor de mensen die ze nu even niet kunnen zien, alles kan en mag!

Geef hier jouw boodschap of stuur ze per mail naar info@dezandloper.be

Dus zet je kinderen aan het knutselen en stuur daar foto’s van op, stuur ons een lieve wens of een mooie foto, zodat jouw boodschap binnenkort een lach tovert op de gezichten van de voorbijgangers.

Alvast bedankt om voor jouw warme bijdrage! 

Samen slaan we ons hierdoor!

datum

  • nieuw

praktische info

genre

varia, doe-activiteit, Andere activiteiten

adres

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • gratis: gratis