submenu

Bert Gabriëls - #Eindejaars2

‘Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conference.’ 
De Morgen ★★★★

‘Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek.’  
De Standaard ★★★★

Na het succes van #Eindejaars 2019, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars2. Nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Het zal een conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het is een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd. En hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen.

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al tien theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als Comedy CasinoScheire en de ScheppingAbsurdistanAdvocaat van de duivel en natuurlijk Zonde van de Zendtijd.

Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal.
Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker.
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.

datum

praktische info

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 20 euro
  • voorverkoop: 18 euro
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.