submenu

Bert Gabriëls - #Eindejaars3

Het mes van stand-upcomedian Bert Gabriëls ligt klaar om in een eindejaarsconference al het nieuws van het voorbije jaar te fileren. Tegen dan zijn we eindelijk ‘post-corona’, een nieuw tijdperk waar we even lang op hebben gewacht als op de gemiddelde zendingen van de post.

 

In 2020 kon Bert geen zaalshows brengen, maar hij maakte wel een unieke studioversie van zijn eindejaarsconference. Met de bijdragen van ‘zingende krant’ Johnny Trash, ‘factchecker’ Jeroen Verdick en de hilarische animaties van Jeroen Echelpoels gaat Bert ook live verder op dit elan. Ze werken ook voor deze derde eindejaarsconference samen. Het resultaat wordt een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit, met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten.


Comedian Bert Gabriëls maakte al tien theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’, ‘Absurdistan’, ‘Advocaat van de duivel’ en ‘Zonde van de Zendtijd’.


‘Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conference.’
De Morgen 
★★★★

‘Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek.’
De Standaard 
★★★★

 

 

datum

praktische info

genre

seizoen '20-'21, humor

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 20 euro
  • voorverkoop: 19 euro
  • abo 6: 18 euro
  • abo 10: 17 euro
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.