submenu

SKaGeN - Het gezin van Paemel

‘Wirken moet ne mensch en ni lieglupe. Akkerdjie.’

Deze parel uit de Vlaamse theaterliteratuur wordt vertaald naar het Vlaanderen van vandaag. Waar nog steeds gewerkt, geïntegreerd en geassimileerd moet worden, waar klassen en gemeenschappen nog altijd niet elkaars taal spreken, waar families uit elkaar worden gereten en jong en oud met getrokken messen tegenover elkaar staan over God, geloof en grond. ‘Het gezin van Paemel’ in een wereld in verandering, toen – 1903 – en nu.

Geen 13-koppige cast zoals eerst voorzien, maar wel een corona-creatieve versie van deze theaterklassieker. Acteur en theatermaker Valentijn Dhaenens speelt alle 13 personages,  tegelijk live en digitaal. Een niet te missen spektakel!

SKaGeN, het avontuurlijke Antwerpse theatercollectief van Clara van den Broek, Mathijs F Scheepers, Valentijn Dhaenens en Korneel Hamers, bestaat in 2020 twintig jaar. Het gezelschap viert dat een seizoen lang, met een verrassend rijke waaier aan nieuw en oud materiaal, op binnen- en buitenlocaties, in binnen- en buitenland of in een klein of groot theater in je buurt.

Productie: SKaGeN i.s.m. De Studio, met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, PerPodium en Taxshelter Vlaanderen
Regie: Barbara Sarafian en Mathijs F Scheepers
Productie: Poolster
www.skagen.be

Tickets kunnen enkel gereserveerd worden voor je eigen gezin/knuffelcontact. Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, bestel dan tickets via het onthaal.
Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.

We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.
- Voel je je ziek? Blijf thuis!
- Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
- Draag een mondmasker.
- Houd 1,5 m afstand.
Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

Om alles veilig te laten verlopen, kan je online tickets kopen tot 90 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn er tickets aan de kassa verkrijgbaar, als de voorstelling niet is uitverkocht.

datum

  • uitgesteld

praktische info

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 24 euro
  • voorverkoop: 22 euro