submenu

Släpstick (voorheen Wëreldbänd) - The Roaring Twenties

Het Nederlandse muzikale variétécollectief Släpstick ging in 1997 van start onder de naam Wëreldbänd en viert zijn 25-jarig jubileum met een voorstelling in de stijl van de jaren 20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper en al.

‘The Roaring Twenties’: de onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, ontroerende, crème-de-la-antirimpelcrème-belevenis van het decennium komt dus naar de Zandloper. Baad in de pracht en praal van de feestzaal in jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class …  Släpstick laat je duizelen met verrassende fysieke humor, bloedstollende sketches, acrobatie van hoog niveau en livemuziek.

De Standaard ***** 

"Het Nederlandse gezelschap Släpstick transformeert ouderwets variété tot een muzikaal hoogstaande theaterproductie. Een hele pagina in deze krant zou amper volstaan om alle wijsjes, sketches, vondsten, decorstukken en special effects op te sommen. Maar ze horen allemaal thuis in dit prachtige fresco van authentiek variété, een eigentijdse evocatie van de Amerikaanse fairgrounds en medicine shows, en tegelijk een grote snoepwinkel voor muziekliefhebbers." 
- recensie De Standaard (Karel Michiels) -

Youp van ’t Hek
“Theater zoals theater hoort te zijn”.

André van Duin
“Zo goed, zo geestig. Briljant gewoon”.

de Volkskrant ***** 
‘Ongekend hoog amusementsniveau’, ‘modern, vernieuwend en humoristisch’

Voor deze voorstelling heb je een CST (Covid Safe Ticket) nodig. Alle info  vind je hier.

datum

praktische info

adres

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

prijs

  • kassa: 22 euro
  • voorverkoop: 21 euro
  • abo 6: 20 euro
  • abo 10: 19 euro

In de pers