submenu

programma - expo

Geert Matton - Pure adrenaline

10 nov tot 06 dec
Pure adrenaline, dat legde hij vast, de afgelopen vijf jaar, op de hippodromen van België. De energie spat uit de beelden, nochtans staat de tijd compleet stil.
10 nov

Dirk Beyens - De stille leegte

08 dec tot 24 dec
Fotografie is schrijven, schilderen met licht. Met het oog van een schilder richt Dirk Beyens zijn focus op onderwerpen waaraan we achteloos voorbijgaan.
08 dec

Hans Versmissen - Door het lint

12 jan tot 01 feb
Met “Door het lint” verenigt Hans Versmissen zijn passies voor de documentaire fotografie en de fiets.
12 jan

Valerie Naessens - Mind Scapes

15 feb tot 07 mrt
Deze fotoreeks geeft je een uniek inzicht in een “depressieve ziel”. Valérie Naessens (°1975) had het tijdens haar depressie moeilijk om gedachten en gevoelens aan de buitenwereld uit te leggen.
15 feb

Paul Nieuwenhuysen - ex-China

09 mrt tot 26 mrt
De foto’s zijn gemaakt op reis, vlug, met veel improvisatie, binnen korte ‘time-slots’, in combinatie met werk als academicus.
09 mrt

Sigrid Debusschere - Verborgen magie

30 mrt tot 30 apr
Met deze fotoreeks wil Sigrid Debusschere circusartiesten tonen in hun waardigheid. Ze reisde het land door en fotografeerde verschillende circusfamilies
30 mrt

Kurt Heylen - Meet The Twins

04 mei tot 25 mei
Kurt Heylen (B, 1973) werkt al meer dan twintig jaar als fotograaf. Naast zijn commerciële werk stort hij zich af en toe op eigen projecten. Voor zijn meest recente reeks volgt Kurt een unieke identieke tweeling.
04 mei

Marilyn De Smet - Matra II

01 jun tot 05 sep
Verwondering en verwarring opwekken met de natuurelementen water en lucht. Dàt is wat Marilyn De Smet (°1984) in haar tentoonstelling Matra II laat zien. Ze legt woeste wateren stil en laat subtiele schakeringen spreken.
01 jun