submenu

OPGELET- wegenwerken in Wemmel - 15/10/2019

In de week van 21 tot 25 oktober staan er ingrijpende werken gepland in Wemmel. Verscheidene straten krijgen een nieuwe asfaltlaag, waaronder ook de drukke verbindingsas de Limburg Stirumlaan. Die zal hiervoor enkele dagen volledig afgesloten zijn.

EEN BEKNOPT OVERZICHT

Op maandag 21 oktober om 7 uur 's ochtends starten de werken in de Limburg Stirumlaan. De straat is vanaf dan tot en met vrijdag 25 oktober afgesloten, vanaf het Faymonvillesquare tot aan de Ring. Het verkeer moet omrijden via de Maalbeeklaan, Steenweg op Brussel/Diepestraat - Isidoor Meyskensstraat en Romeinsesteenweg. Tegelijk wordt ook gewerkt in de Prins Boudewijnlaan, die eveneens afgesloten is.

Vanaf dinsdag 22 oktober starten er bijkomend asfalteringswerken in de K. & H. De Raedemaekerlaan, Markt (tussen A. Verhasseltstraat en Fr. Robbrechtsstraat) en J. Deschuyffeleerdreef. Ook hier wordt plaatselijk een omleiding voorzien, maar deze zal minder ingrijpend zijn voor het doorgaand verkeer.

Vanaf woensdag 23 oktober wordt er op het domein van de gemeentelijke basisscholen nieuw asfalt gelegd.

PARKEERVERBOD & AFVALOPHALING

In de straten waar gewerkt wordt, zal een algemeen parkeerverbod gelden. Dit is nodig om de werken te kunnen uitvoeren en om schade aan voertuigen te vermijden. Hou er ook rekening mee dat woningen, garages of inritten in de betrokken straten niet steeds met de auto bereikbaar zullen zijn.

BELANGRIJK: De afvalophaling in heel Wemmel wordt uitzonderlijk verschoven van donderdag naar vrijdag.

Tegen vrijdagavond 25 oktober zouden alle straten weer bereikbaar zijn

We proberen alle betrokkenen zo goed mogelijk vooraf te informeren en de werken zo vlot mogelijk af te ronden, maar hinder valt helaas niet uit te sluiten. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

alle info en plannen vind je hier