submenu

Podcast Rand DNA Ieder zijn verhaal - 04/11/2021

Ontdek het verhaal van Deschuyffeleerdreef

Het luistermoment van de podcast over het leven in de Deschuyffeleerdreef lokte op 10 oktober een zestigtal nieuwsgierige luisteraars naar het speelpleintje in de wijk. In 35 minuten kregen ze een impressie van het verleden en het heden in de buurt.

In de podcast brengen zeven bewoners hun verhaal: Jan Dierickx, Marie Delatte, Magda Van Malderen, Dirk Dierickx, Michele LeVoy, Masha Lysenko en Stijn Bertrand. Elk vanuit hun perspectief. De aflevering werd enthousiast onthaald. ‘Ik ben verschillende keren terug gekatapulteerd naar de fantastische jeugd die ik in de jaren ’70 beleefde op dat kleine pleintje in de Deschuyffeleerdreef’, vertelt een ex-bewoner. ‘Heel mooi ook hoe elke bewoner zijn verhaal, wensen en herinneringen deelt. En wat een fijne mix van mensen, met uiteenlopende achtergronden. Je krijgt zin om hen te ontmoeten.’

Zin om het audioverhaal over de Jozef Deschuyffeleerdreef zelf te ontdekken? Surf naar www.randkrant.be/podcastrand-dna of ga naar je favoriete podcastapp. Veel luisterplezier.

 

Tekst: Veerle Weeck
Uit: zandloper november 2021