Uit het centrum

Energiemaatregelen

03/11/22

Ook wij - de Zandloper - voelen de energiecrisis. We willen je ervaring bij ons zo fijn mogelijk maken. Daarom informeren we je graag over de maatregelen die wij nemen. 

Unsplash

Huur je bij ons een zaal? Hieronder vind je een beknopt overzicht van de maatregelen. Kom je naar een voorstelling dan is goed om te weten dat we de theaterzaal tot 19 graden verwarmen. Een jas of extra pull kan van pas komen.

 • We zetten de verwarming een half uur voor de start van je activiteit aan. Laat ons dus altijd weten wanneer je activiteit exact start.
 • We zetten de verwarming ten laatste om 22.30 uur ‘s avonds af omdat je tot maximum 23 uur een lokaal bij ons kan huren.
 • We verwarmen de zalen tot 19 graden. Daarom raden we je aan een extra pull mee te nemen of aan te doen.  Is het toch te koud in het lokaal? Contacteer dan het onthaal. Ze checken of de zaal de gewenste temperatuur haalt.
 • Onze lokalen zijn dicht bij de start van je activiteit (niet op slot). Zo houden we de warmte binnen.
 • Ventilatie is nog steeds belangrijk. Neem tijdens je vergadering of activiteit een pauze om de zaal te ventileren.
 • Je kan de beamer en muziekinstallaties in onze lokalen nog altijd gebruiken. Zet ze wel helemaal uit om sluipverbruik te vermijden.


Heb je nog vragen over deze maatregelen?
Contacteer ons via info@dezandloper.be, 02 460 73 24 of kom even langs.

Meer nieuws

 • Uit het centrum

  Het nieuwe seizoen is in aantocht!

  23/05/23

  Met veel goesting zijn we aan de slag gegaan om opnieuw een buitengewoon en gevarieerd cultureel aanbod samen te stellen voor jou. Op zaterdag 10 juni start onze abonnementenverkoop.

 • Gemeenschapskrant
  Uit het centrum

  Randatlas slaat zijn tenten op in Wemmel

  08/05/23

  Heb je al gehoord van het project Randatlas? Drie jaar lang trekt De Kleine Expeditie vzw rond in de Rand, op zoek naar de verhalen van de mensen die hier vandaag wonen, leven en werken. Inwoners van Wemmel krijgen van 10 tot 14 mei de kans om hun verhalen te delen en andere inwoners te ontmoeten.

 • Uit het centrum

  Hoera, het nieuwe ticketsysteem is online!

  26/04/23

  We zijn overgeschakeld naar een nieuw systeem. Vanaf nu kan je weer zelf tickets bestellen!