Uit het centrum

Energiemaatregelen

03/11/22

Ook wij - de Zandloper - voelen de energiecrisis. We willen je ervaring bij ons zo fijn mogelijk maken. Daarom informeren we je graag over de maatregelen die wij nemen.

Unsplash

Huur je bij ons een zaal? Hieronder vind je een beknopt overzicht van de maatregelen. Kom je naar een voorstelling dan is goed om te weten dat we de theaterzaal tot 19 graden verwarmen. Een jas of extra pull kan van pas komen.

 • We zetten de verwarming een half uur voor de start van je activiteit aan. Laat ons dus altijd weten wanneer je activiteit exact start.
 • We zetten de verwarming ten laatste om 22.30 uur ‘s avonds af omdat je tot maximum 23 uur een lokaal bij ons kan huren.
 • We verwarmen de zalen tot 19 graden. Daarom raden we je aan een extra pull mee te nemen of aan te doen. Is het toch te koud in het lokaal? Contacteer dan het onthaal. Ze checken of de zaal de gewenste temperatuur haalt.
 • Onze lokalen zijn dicht bij de start van je activiteit (niet op slot). Zo houden we de warmte binnen.
 • Ventilatie is nog steeds belangrijk. Neem tijdens je vergadering of activiteit een pauze om de zaal te ventileren.
 • Je kan de beamer en muziekinstallaties in onze lokalen nog altijd gebruiken. Zet ze wel helemaal uit om sluipverbruik te vermijden.


Heb je nog vragen over deze maatregelen?
Contacteer ons via info@dezandloper.be, 02 460 73 24 of kom even langs.

Meer nieuws

 • Laura Tesoro

  Tien jaar Laura Tesoro

  31/05/24

  Laura Tesoro staat tien jaar op de planken, en dat viert ze met een zomertour door Vlaanderen. Op vrijdag 7 juni houdt ze halt in de Zandloper. Verwacht een dynamische en energieke show. ‘Aan iedereen die komt kijken: vergeet niet om je dansschoenen aan te trekken! Je zal ze nodig hebben’, lacht ze.

 • Wat is er van de sport? Petanqueclub Wemmel

  27/05/24

  Velen associëren petanque met de geur van pastis op een zomers pleintje in Frankrijk. Maar de meer dan 270 competitiespelers en recreanten van PC Wemmel mikken het hele jaar door op de cochonnet.

 • De Platenkast: Erik Scheerlinck

  27/05/24

  Wemmelaar Erik ‘Enzo’ Scheerlinck is een muziekdier: hij kan geen dag zonder muziek en staat al jaren op de lokale podia. Onder meer als gitarist bij het Sibeljazz Combo en de Wemmelse coverband Scooby Snacks.