Uit het centrum

Energiemaatregelen

03/11/22

Ook wij - de Zandloper - voelen de energiecrisis. We willen je ervaring bij ons zo fijn mogelijk maken. Daarom informeren we je graag over de maatregelen die wij nemen. 

Unsplash

Huur je bij ons een zaal? Hieronder vind je een beknopt overzicht van de maatregelen. Kom je naar een voorstelling dan is goed om te weten dat we de theaterzaal tot 19 graden verwarmen. Een jas of extra pull kan van pas komen.

 • We zetten de verwarming een half uur voor de start van je activiteit aan. Laat ons dus altijd weten wanneer je activiteit exact start.
 • We zetten de verwarming ten laatste om 22.30 uur ‘s avonds af omdat je tot maximum 23 uur een lokaal bij ons kan huren.
 • We verwarmen de zalen tot 19 graden. Daarom raden we je aan een extra pull mee te nemen of aan te doen.  Is het toch te koud in het lokaal? Contacteer dan het onthaal. Ze checken of de zaal de gewenste temperatuur haalt.
 • Onze lokalen zijn dicht bij de start van je activiteit (niet op slot). Zo houden we de warmte binnen.
 • Ventilatie is nog steeds belangrijk. Neem tijdens je vergadering of activiteit een pauze om de zaal te ventileren.
 • Je kan de beamer en muziekinstallaties in onze lokalen nog altijd gebruiken. Zet ze wel helemaal uit om sluipverbruik te vermijden.


Heb je nog vragen over deze maatregelen?
Contacteer ons via info@dezandloper.be, 02 460 73 24 of kom even langs.

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant

  Patricia De Jaegher

  06/12/22

  De Stuurgroep van de Zandloper laat het gemeenschapscentrum bruisen. Maar wie zijn de leden ervan en waarom doen ze graag wat ze doen? We laten elke maand een lid van de Stuurgroep aan het woord. Patricia De Jaegher (43) is deze maand aan de beurt.

 • Gemeenschapskrant

  Kijk! Een vogel

  05/12/22

  Begijn Le Bleu is beroepsvogelaar geworden. In de vogelvertelling Kijk! vertelt hij honderduit over de geneugten van het kijken naar vogels in de natuur. Le Bleu blikt ook vooruit naar het Grote Vogelweekend op 28 en 29 januari, wanneer Vlamingen vogels tellen in hun tuin om de tuinvogelpopulatie in kaart te brengen.

 • Gemeenschapskrant

  Wetenschapscomedy met Hetty Helsmoortel

  05/12/22

  Op 8 december is wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel te gast in GC de Zandloper met Missie 22, de opvolger van haar eerste wetenschapscomedyshow Missie 21. Ze wil wetenschap helder én entertainend brengen voor een zo groot mogelijk publiek, en tegelijk haar passie voor ruimtevaart delen. ‘Het is belangrijk om het heelal te blijven verkennen.’