Uit het centrum

Het nieuwe seizoen is in aantocht!

23/05/23

Met veel goesting zijn we aan de slag gegaan om opnieuw een buitengewoon en gevarieerd cultureel aanbod samen te stellen voor jou. Op zaterdag 10 juni start onze abonnementenverkoop.

© Fixi

We hebben speciaal voor jou ook enkele nieuwtjes

ABO

Je kan tickets kopen aan een abonnementstarief. Dit doe je door minstens 5 verschillende voorstellingen te kiezen. Je kan zoveel tickets bestellen per voorstelling als je wilt aan dit goedkopere tarief. Breng dus gerust je partner, familie en vrienden mee!

Jongerentarief -21

Vanaf dit seizoen hebben we ok een jongerentarief. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan koop je jouw tickets aan een voordeligere prijs! Je kan dit doen in combinatie met jouw abonnement en het vroegboekvoordeel. 

Vroegboekvoordeel

Snelle beslissers leggen we graag in de watten en hoeven niet te wachten tot woensdag 14 juni. Je kan ook al op zaterdag 10 juni tickets kopen vanaf 3 verschillende voorstellingen.

 

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  Uit het centrum

  Randatlas slaat zijn tenten op in Wemmel

  08/05/23

  Heb je al gehoord van het project Randatlas? Drie jaar lang trekt De Kleine Expeditie vzw rond in de Rand, op zoek naar de verhalen van de mensen die hier vandaag wonen, leven en werken. Inwoners van Wemmel krijgen van 10 tot 14 mei de kans om hun verhalen te delen en andere inwoners te ontmoeten.

 • Uit het centrum

  Hoera, het nieuwe ticketsysteem is online!

  26/04/23

  We zijn overgeschakeld naar een nieuw systeem. Vanaf nu kan je weer zelf tickets bestellen!

 • vzw 'de Rand'

  Vlaamse Rand boomt

  24/04/23

  Meer bomen = meer leefkwaliteit, en daarvoor steken de Bûûmplanters de handen uit de mouwen om in de Vlaamse Rand een recordaantal van 70.000 inheemse bomen en struiken te planten!