Uit het centrum

Info- en inschrijvingsdag taallessen Nederlands

15/05/24

Wil je graag meer weten over de taallessen Nederlands? Kom dan zeker langs tijdens de info- en inschrijvingsdag!

© David Legrève

Het Agentschap Integratie en Inburgering organiseert infodagen over lessen Nederlands in onze regio. Je kunt er informatie vragen en inschrijven voor een cursus Nederlands.

Wanneer? Maandag 10/06/2024 van 9u tot 12u

Maak een afspraak via 0800 123 00 of www.infonl.be.

 • Prijs voor een cursus: € 100-104 (handboek inclusief – korting mogelijk)

Meer informatie over lessen Nederlands in andere gemeenten van de provincie Vlaams-Brabant? Contacteer het Agentschap Integratie en Inburgering, gratis telefoonnummer 0800 123 00, info@infonl.be

Meer nieuws

 • Laura Tesoro

  Tien jaar Laura Tesoro

  31/05/24

  Laura Tesoro staat tien jaar op de planken, en dat viert ze met een zomertour door Vlaanderen. Op vrijdag 7 juni houdt ze halt in de Zandloper. Verwacht een dynamische en energieke show. ‘Aan iedereen die komt kijken: vergeet niet om je dansschoenen aan te trekken! Je zal ze nodig hebben’, lacht ze.

 • Wat is er van de sport? Petanqueclub Wemmel

  27/05/24

  Velen associëren petanque met de geur van pastis op een zomers pleintje in Frankrijk. Maar de meer dan 270 competitiespelers en recreanten van PC Wemmel mikken het hele jaar door op de cochonnet.

 • De Platenkast: Erik Scheerlinck

  27/05/24

  Wemmelaar Erik ‘Enzo’ Scheerlinck is een muziekdier: hij kan geen dag zonder muziek en staat al jaren op de lokale podia. Onder meer als gitarist bij het Sibeljazz Combo en de Wemmelse coverband Scooby Snacks.