Gemeenschapskrant Uit het centrum

Vorming: De Digidokter

01/09/22

Digitale technologieën zijn stilaan onmisbaar om te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Om mensen te helpen hun weg te vinden op hun computer, op het internet, of in het ruime aanbod van apps op de smartphone, is er nu de Digidokter.

De Digidokter is een specialist die jou gratis op weg helpt. Hij passeert dit najaar drie keer in Wemmel om je in toegankelijk Nederlands te helpen. Iedere laatste dinsdag van de maand, in café Cultuur Bar-Bar van de Zandloper, kan je je toestel meenemen en de Digidokter vragen hoe je iets moet opzoeken, downloaden of versturen, hoe je met Facebook of Instagram werkt, welke nieuwe smartphone voor jou een goede keuze zou zijn, enzovoort. Wel opgelet: voor herstellingen van kapotte toestellen kan je niet bij de Digidokter terecht.

 • dinsdag 27/09, 25/10 en 29/11
 • Start: 19 uur - einde: 21 uur
 • Plaats: GC de Zandloper – Cultuur Bar Bar
 • Prijs: gratis

Tekst: Michaël Bellon
Uit: zandloper september 2022

meer info

Meer nieuws

 • Uit het centrum

  Blokplek

  08/12/23

  Tijdens de examenperiode kunnen studenten in de Zandloper komen blokken. Vanaf maandag 11 december zijn ze welkom op de Blokplek!

 • Gemeenschapskrant

  Wemmel internationaal

  29/11/23

  Hij, een student uit Medellín, Colombia. Zij, een echte Brusselse die voor haar studies uitwijkt naar het buitenland. Op de luchthaven van San Francisco lopen ze elkaar in 2000 tegen het lijf en de rest is geschiedenis.

 • Gemeenschapskrant
  Gili

  Mentalist Gili brengt ‘beste show ooit’

  29/11/23

  In zijn negende zaalshow Raar, hè?! brengt comedianmentalist Gili de beste en geestigste acts uit al zijn voorgaande shows samen in wat hij zelf zijn beste show ooit noemt.