submenu

programma - vorming

Kookworshop Havermout - Havermout bij het ontbijt

Havermout is weer helemaal in door zijn cholesterol verlagende eigenschappen en als glutenvrij alternatief, maar het is ook lekker en er zijn meer mogelijkheden dan het klassieke havermoutpapje. Tijdens de workshop maken we granola, havermoutontbijtkoekjes en brood, overnight havermout enz...
23 sep
19.00 uur

basiscursus tekenen - zesdelige cursus

Wemmelse kunstenares én ervaren docente Dagmar Brozova leert je in deze zesdelige cursus op een fijne manier tekenen, en weet hoe belangrijk tekenen is als startpunt voor iedereen die iets op papier tot leven wil laten komen.
15 okt
19.30 uur

basiscursus tekenen - zesdelige cursus

Wemmelse kunstenares én ervaren docente Dagmar Brozova leert je in deze zesdelige cursus op een fijne manier tekenen, en weet hoe belangrijk tekenen is als startpunt voor iedereen die iets op papier tot leven wil laten komen.
17 okt
14.00 uur

Kookworkshop Sushi - van maki tot california rolls

Hou je van lekkere, verse sushi? Ontdek alles wat je moet weten en kunnen om je eigen maki en california rolls te creëren. We leren je hoe de kleefrijst klaar te maken en de maki’s in het zeewier rollen. We combineren en experimenteren met verschillende soorten vullingen (groenten, vis, ei).
21 okt
19.00 uur

Kookworkshop Ramen - Ramen: Japanse noedelsoep

Ramen is de laatste jaren enorm populair aan het worden naast sushi uit Japan. Deze maaltijdsoep bestaat uit een bouillon, de noedels en verschillende smaakmakers (vlees, vis, groenten...). Tijdens deze workshop bereiden en proeven we verschillende soorten van deze lekkere maaltijdsoep.
25 nov
19.00 uur

Kookworkshop Pintxos - Pintxos: baskische tapas

Pintxos of Pinchos zijn hapjes, vaak op een stukje brood op een stokje. Pincho komt van het Spaanse woord picar wat letterlijk een beetje pikken betekent. Het is de Noord- Spaanse versie van de tapas. Tijdens de workshop zullen we een 10-12 verschillende Pintxos klaarmaken en proeven.
16 dec
19.00 uur