Drrraai - tout petit

1e, 2e en 3e kleuterklas

In DRRRAAI gaat alles aan het draaien. Dansers draaien om hun as, en in de ruimte. Het decor bestaat uit cirkels en draaiende sculpturen. De muziek kolkt door de ruimte. Dans, muziek en geluid nemen het publiek mee in een virtuoos spel van draaiende patronen. De kleuters nemen plaats in de installatie op het podium, en krijgen zo een actieve rol in het verhaal.

©Kurt Van der Elst

Datums

Prijzen

  • tickets : €5,00

Locatie

Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Grimbergen

Doelgroep

Scholen, kleuters

DRRRAAI is een woordeloze dansvoorstelling over circulaire bewegingen. Aan het einde van de voorstelling mag het publiek meebouwen aan een nieuwe draaiende installatie met en rond cirkels.

tout petit is het dansgezelschap van Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers. Samen creëerden ze nog vier straffe voorstellingen voor jong publiek: Luid, Licht!, Schots en scheef en Kom mee, Leon!. Daarmee toert het gezelschap internationaal. De voorstellingen Kom mee, Leon! en Licht! kon je al bewonderen in onze schoolprogrammatie van de voorbije jaren.

Choreografie: Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland | Dans: Ilke Teerlinck, Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland | Muziek: Koen Brouwers
Scenografie Erki De Vries