Erik Van Looy

Verslaafd

Erik Van Looy vertelt openhartig over de verslaving waar hij al heel zijn leven mee worstelt: die aan filmsterren. Sappige verhalen, gekke grappen en geweldige filmpjes: we komen echt álles te weten over Erik, zijn films en zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren. Deze voorstelling is uitverkocht, je kan aanmelden op de wachtlijst.

Datum

Prijzen

  • kassa: € 22,00
  • voorverkoop: € 20,00

Locatie

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

We kennen Erik Van Looy als de goedlachse presentator van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Maar hij is ook een van de succesvolste regisseurs van ons land en al zijn hele leven verslaafd aan filmsterren.

Erik vertelt met veel humor over de supersterren die hij mocht interviewen, zijn verrassende relatie met koningin Paola en Yasser Arafat en zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een rol speelden. Maar ook over zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People in een Antwerpse hotelkamer zat. Mis deze unieke show niet, want het zou weleens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren!

Ontdek ook