Magie - Vitamine OK

Deze bijzonder sfeervolle workshop geeft de deelnemers een totaal nieuwe kijk op  magie. Een korte flitsende show van een professionele goochelaar en vervolgens deelt de goochelaar enkele van zijn grootste geheimen met de deelnemers.

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

© Canva

Datum

Prijzen

 • Duo (1 ticket= ouder+kind): €5,00

Locatie

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

Doelgroep

Kinderen, Familie

Vitamine OK zijn activiteiten voor ouders met kinderen tussen 4 en 10 jaar. Kom 1 x per maand samen met andere duo’s genieten van een fijn ouder-kindmoment in het Nederlands. Spreek je thuis een andere taal dan Nederlands met je kind? Geen probleem, ook dan ben je welkom!


MAGIE (7 - 10 jaar)

In deze workshop wordt de geheime code doorbroken, en wordt u verwelkomd in de  wereld van magie en illusie. De goochelaars geven enkele van hun beste  goocheltrucs prijs. Ze leggen duidelijk en glashelder diverse geheimen en  handelingen uit, zodat iedereen na afloop een aantal échte goocheltrucs kan  vertonen

U gaat aan de slag met diverse attributen en materialen zoals: kaarten, munten,  elastieken, pennen, en nog veel meer. U leert gedachtelezen, hoe u keer op keer  een weddenschap kunt winnen, en een klein beetje toveren.

Ingewikkelde en schijnbaar onmogelijke trucs worden ontrafeld en het zelf  uitvoeren van een goocheltruc blijkt een bron voor nieuwe creativiteit,  originaliteit, humor en teamspirit. Succes verzekerd!

Georganiseerd door vzw ViTAAL, Bib Wemmel en GC de Zandloper.

Ontdek ook

 • Familie

  Yoga - Vitamine OK

  ouder-kind workshop

  za 17 december 2022, 09:30–12:00
  GC de Zandloper - Parketzaal
 • Familie

  Helden - Vitamine OK

  muzikale workshops

  za 21 januari 2023, 09:30–12:00
  GC de Zandloper - Parketzaal
 • Humor

  Pieter Verelst

  Ten aarzel

  do 01 december 2022, 20:00–21:30
  GC de Zandloper, Theaterzaal