Now/here

film

Ex-truckchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt als hij de dakloze tiener Thierry betrapt bij een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede.

© Filip Van Roe

Datums

Prijzen

 • gratis filmticket abonnee 22/23: gratis
 • kassa: €4,00
 • voorverkoop: €3,00

Locatie

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

Een film van regisseur Peter Monsaert die net als in ‘Offline’ en ‘Le Ciel Flamand’ een gelaagd portret schetst van ontroerende personages over verbinding, hoop en familiale roots. Fantastisch vertolkt door Koen De Bouw, in zijn meest kwetsbare rol ooit, en de jonge talentvolle Noa Tambwe Kabati.

Ex-truckchauffeur André (55) vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt als hij de dakloze tiener Thierry betrapt bij een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede. Ze gaan op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Belgie, 2021, 110 min., drama, Nederlands en Frans gesproken, Nederlands ondertiteld

 

Ontdek ook

 • Expo

  Anne Scheers

  Oorlog in Scherpenheuvel

  wo 07 september – ma 03 oktober 2022
  GC de Zandloper
 • Expo
  FC: Sonia De Wit

  Don't dream it's over.

  Sonia De wit

  wo 05 oktober – zo 06 november 2022
  GC de Zandloper
 • Muziek

  Allez Chantez!

  Meezingavond

  do 06 oktober 2022, 20:00–22:00
  GC de Zandloper, Theaterzaal