Pieter Verelst

Ten aarzel

NIEUWE DATUM

Pieter Verelst is wellicht een van de spannendste comedians van de nieuwe generatie. Na ‘Mijn broer en ik’ en ‘Amai’ bouwt hij met deze derde voorstelling ‘Ten aarzel’ zijn eigen universum verder uit. Dit is absurd cabaret van een even absurd hoog niveau.

© Johannes Vande Voorde

Datum

Prijzen

  • Voorverkoop: € 16,00
  • Kassa: € 18,00

Locatie

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

Misschien ken je dit jong en aanstormend cabarettalent wel van de VTM-reeks ‘De Bunker’, of zag je hem schitteren als lid van ‘De Vliegende Bompa’s’ tijdens ‘Belgium’s got talent’? Mocht Pieter Verelst toch nog aan je aandacht ontsnapt zijn, geen zorgen. Wij dichten met veel plezier dat gaatje in je cultuur.

Denk muziek. Denk humor met een grote dosis absurdisme. Denk cabaret. Dat is Pieter Verelst.

Met 'Ten Aarzel' laat hij zijn derde zaalshow op de wereld los. Op 27 november ging deze voorstelling in première in Amsterdam. Naar aanleiding daarvan gaf Pieter wat meer uitleg over de voorstelling aan Gazet van Antwerpen. 

De pers over Pieter Verelst zijn vorige voorstelling 'Amai': 

'Briljant Absurdisme.' - De Standaard ★★★★★

'Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd.' - De Standaard ★★★★★

'Verelst trekt alle komische en muzikale registers open.'  - Het Nieuwsblad ★★★★★

'Elke seconde spannend.' - Theaterparadijs ★★★★★

Pieter is een geweldige acteur, die lekker in zijn energie zit en goed gebruik maakt van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.

Jury Cameretten Festival (Juryprijs)

Meer comedy ...

Ontdek ook