Tom Clement / MartHa!tentatief

SingSong

Tom Clement sprak en tekende meer dan 60 mensen die vanuit heel de wereld naar België kwamen. Zijn twee belangrijkste vragen waren: 'Wat is je lievelingslied?' en 'Zie je het zitten om het eens te zingen?' Lied, portret en verhaal vormen de basis voor een muzikale voorstelling waarin Tom en Tsubasa Hori samen met het publiek liedjes van over de hele wereld zingen.

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

© Karolina Maruszak

Datum

Prijzen

  • Basisprijs: € 7,00
  • Jongerentarief (-21): € 7,00

Locatie

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

SingSong is een feest voor je oren en je ogen!

Met deze muziekvoorstelling maken Tom en Tsubasa een vervolg op Tom zingt taal. Gewapend met microfoon en tekenpen vroeg Tom een 30-tal mensen die Nederlands leren om een eenvoudig lied te zingen. Hij noteerde wat het voor hen betekende en schonk hun een portret. De liedjes werden vertaald door dichters Aya Sabi en Rodaan Al Galidi.

Tom maakt deze voorstelling samen met Tsubasa Hori, een muzikante die vanuit Japan naar hier verhuisde. Als multi-instrumentaliste bij verschillende gezelschappen (Zonzo Compagnie, Eastman ...) is ze een graag geziene gast op zowel Belgische als internationale podia. Haar reizende bestaan bracht haar in contact met zeer divers muzikaal erfgoed.

Een muziekvoorstelling voor iedereen die graag zingt en/of Nederlands aan het leren is.

Op de website Singsong.be vind je een selectie van de portretten en liedjes die Tom verzamelde.

© Karolina Maruszak
© Karolina Maruszak
© Karolina Maruszak

Ontdek ook