Zand (2.5+)

Warmoes

Kom gezellig in het zand zitten en geniet van deze grappige, muzikale familievoorstelling. Speciaal gemaakt om te spelen in een zandbak … Dat belooft!

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

©KREW

Datum

Prijzen

  • Voorverkoop: € 7,00
  • Kassa: € 9,00

Locatie

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

Doelgroep

Familie

Een zonnige dag op het strand. Wat doe je? Zandkastelen bouwen of boekjes lezen? Wat als dat bouwen het lezen verstoort? Of stoort het lezen net het bouwen? Een beeldende voorstelling over bouwen en stukmaken. Over grenzen stellen en durven verleggen. Over alles denken te weten en toch verwonderd raken. Kom gezellig in het zand zitten en geniet van deze grappige, muzikale familievoorstelling. Speciaal gemaakt om te spelen in een zandbak … Dat belooft!

Sommige mensen trekken op zomerse dagen gepakt en gezakt naar het strand. Het lijkt wel alsof ze voor weken verhuizen. Anderen zetten zich, als bij toeval, neer in het zand en blijven vervolgens uren zitten. Ze voelen het zand kriebelen tussen hun tenen en genieten.  Zo ook Fee en Bob.  Bob heeft een rustig plekje uitgekozen, waar hij zijn eigen wereld in het zand creëert.  Zijn sculpturen schitteren onder het oog van de zon. De rust wordt echter verstoord door Fee. Frivole Fee die, op voorschrift van de dokter, gezellig ‘eens niets komt doen’. Onthaasting is meer dan louter ontspanning.  Er ontstaan misverstanden, schermutselingen en ongelukjes tussen beide.
Totdat Fee ziet wat Bob gecreëerd heeft.  Schijnbaar uit het niets ontstaat er een zandmannetje.  Een magisch moment. De innerlijke rust is gevonden en voor je het weet is er plaats voor iedereen …

Concept: Saartje Hendrickx
Spel: Steven Luca Groenen & Saartje Hendrickx
Livemuziek: Sien De Smet
Productie: Warmoes

Ontdek ook