Speel mee met de Schrijfwijzen

Op vrijdagavond 6 oktober 2023 verwelkomen de bib en het Davidsfonds Wemmel je graag in de polyvalente zaal van campus W om deel te nemen aan "De Schrijfwijzen". Een tof spel in drie rondes voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Taalplezier en creativiteit staan centraal.

De Schrijfwijzen start om 20u stipt en dat simultaan in bijna 100 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis en kan vanaf 15 augustus in onze bib, bib.wemmel.be' of via www.deschrijfwijzen.be.

De avond is volledig gratis en er wordt een drankje voorzien.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem! De winnaars van alle bibliotheken en van het online taalspel van mediapartner VRT nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen op 21 oktober.

De Schrijfwijzen is een initiatief van Creatief Schrijven vzw en VRT, in samenwerking met de Vlaamse bibliotheken, De Standaard en Team Taaladvies. In Wemmel verleent het Davidsfonds zijn medewerking aan deze activiteit.

Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen.
Inschrijven noodzakelijk via het inschrijfformulier.

Meer info?

Bibliotheek Wemmel, Tel. 02/462 10 10., Mail bib@wemmel.be

Davidsfonds Wemmel, Tel: 0486/36 89 49, Mail: mieke.thiry@hotmail.com

Datum

  • vr 06 oktober 2023, 20:00–22:00

Locatie

Campus W
J. De Ridderlaan 49
1780 Wemmel