submenu

programma - Scholen

WELKOM!

Hier kan je snuisteren in ons aanbod voor scholen.

TWEETAKT, het gemeenschappelijk programma van Cc Strombeek en GC de Zandloper, wil kinderen door theater, muziek, dans, film en kunsteducatie raken, verrijken en verwonderen, om hen zo een venster op de wereld te bieden. We presenteren dan ook graag ons aanbod voor alle graden van de basisschool.Het aanbod voor het schooljaar 2020-2021 is opgedeeld in de categorieën ‘kleuters’ en ‘lagere school’. 

Inschrijven oftewel jullie interesse doorgeven, doen jullie door een formulier per activiteit in te vullen. Indien jullie met meer klassen per school wensen deel te nemen aan eenzelfde activiteit, vul dan één formulier in en vermeld duidelijk met hoeveel klassen en aantal leerlingen per klas je wenst deel te nemen.

We frissen hier graag nog even het verdere verloop van de (aangepaste) inschrijvingsprocedure op. Dit document bevat ook alle info over afwezigheden, annulering en facturatie.

Tot slot bieden we je graag nog een beknopt overzicht van de hele programmatie. Dat bekijk je hier.

Heb je nog een vraag? We staan met alle plezier ter beschikking om jullie telefonisch of via een videochat meer uitleg te geven over dit scholenaanbod. Aarzel niet om ons te contacteren! 
Cc Strombeek: evi.van.humbeeck@ccstrombeek.be - Gc de Zandloper: eef.vermaelen@derand.be

Tot weldra!