submenu

programma - Scholen

WELKOM!

Hier kan je snuisteren in ons aanbod voor scholen.

TWEETAKT, het gemeenschappelijk programma van Cc Strombeek en GC de Zandloper, wil kinderen door theater, muziek, dans, film en kunsteducatie raken, verrijken en verwonderen, om hen zo een venster op de wereld te bieden. We presenteren dan ook graag ons aanbod voor alle graden van de basisschool. Het aanbod voor het schooljaar 2021-2022 is opgedeeld in de categorieën ‘kleuters’ en ‘lagere school’. 

Inschrijven kan enkel online via de voorziene inschrijvingsformulieren. Bij elke activiteit kan je het desbetreffende inschrijvingsformulier terugvinden. Gelieve per activiteit 1 inschrijvingsformulier in te vullen. Dat wil zeggen dat als je met meerdere klassen van je school wil inschrijven voor eenzelfde activiteit, je die inschrijvingen - liefst - bundelt op 1 formulier. Dat formulier vind je op de pagina van de gekozen activiteit als je helemaal naar beneden scrolt. Inschrijven kan vanaf 8/6 voor de Wemmelse scholen en vanaf 15/6 voor de omliggende scholen.

Let wel: sommige activiteiten vinden zowel plaats in Cc Strombeek als in GC de Zandloper (maar op andere tijdstippen), gelieve het formulier bij de juiste activiteit in te vullen. 
(Een handig hulpmiddel: de formulieren voor activiteiten in Strombeek zijn rood omlijnd, deze voor de Zandloper zijn blauw omlijnd cf. de logo's van beide huizen)  

Tot slot bieden we je graag nog een beknopt overzicht van de hele programmatie. Dat bekijk je hier.

Heb je nog een vraag? We staan met alle plezier ter beschikking om jullie telefonisch of via een videochat meer uitleg te geven over dit scholenaanbod. Aarzel niet om ons te contacteren! Cc Strombeek: evi.van.humbeeck@ccstrombeek.be - GC de Zandloper: eef.vermaelen@derand.be

Tot weldra!