14de Jaarmarktfestival

EINDELIJK!

De 14de editie gaat door op ZONDAG 21 AUGUSTUS vanaf 16 uur,  aansluitend op de sport- en spelactiviteiten van Run4Fun & Sportyfun.

*** FESTIVAL LINE-UP  ***
16:00 | DJ Tony van ‘Discobar RiZOTTO’ (kids-DJ)
17:00 | DE BENDE (kidspop)
19:00  |  80 TROLLS (new wave classics)
20:00 | BELPOPBAND (belpop covers)
21:30 | COCO JR & THE ALL STARS (mix van pop, reggae en funk)
23:00 | DJ SAMSATION (partytime)

 

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

©Tom Schamp

Datum

 • zo 21 augustus 2022, 16:00

Prijzen

 • gratis

Locatie

Grasplein voor het gemeentehuis
Dr. H. Folletlaan 175
1780 Wemmel

16:00: Discobar RiZOTTO

Als opwarmer van formaat zorgt gastheer DJ Tony van “Discobar RiZOTTO”
(aka Bert Vannieuwenhuyse) voor een vette party voor jong en oud!

17:00: DE BENDE (kids & family)

Is het een kidsband? Ja! Is het een hitmachine? Ja, dat is het zeker! Overal waar ‘De Bende’ langskomt, is het feest voor groot & klein. In hun explosieve 70 minuten durende show vuuurt het frontduo Tom Olaerts & zangers Ellen Dufoor samen met hun 4-koppige live band een topselectie aan ‘Hits for Kids’ af op het publiek. Van de kleinste peuter tot de hipste oma, er is niemand die ze niet aan het swingen krijgen!    

19:00: 80 Trolls

De Wemmelse band ‘80 Trolls’ focust zich op het New Wave genre van de jaren 80. De band slaagt er in om nummers van bekende bands zoals The Cure, U2, Simple Minds, Gary Numan, Visage , Anne Clark, The Sisters of Mercy... te coveren. De Trolls durven ook recentere nummers te brengen van Editors, Daan en Moby die in het rijtje van de new wave niet misstaan. Als klap op de vuurpijl brengt de groep ook al eens een eigen nummer.

‘80 Trolls’ is door vriendschap en professionele samenwerking ontstaan, met het doel om New Wave Covers te brengen. Nadat de Wemmelse band Wild Wili’s stopte, bleven zanger Dirk Wilikens en drummer Dirk De Troch over. Gitarist Patrick Wuytens heeft dan ook het verfijnde oor om de variatie over te brengen. Het is de bassist en 2e stem Christophe Van Cauwenbergh die erop staat om toch specifieke nummers te gebruiken, zodat een playlist met herkenbare nummers waar weinig muzikanten zich aan wagen het resultaat is. Ze krijgen begeleiding op keyboard van Jan Wauters. Jeremie Godu voegt met zijn elektronisch drumstel de noodzakelijke bas toe, en dankzij Dirk De Troch wordt al het geluid zuiver de zaal in gestuurd. 

Belpopband

20:00 Belpopband (Belpop covers)

Belpopband is een coverband die de beste klassiekers uit de Belgische muziek brengt. Te weinig mensen zijn zich bewust van wat onze Belgische muzikanten in hun mars hebben en welke muziek op en top uit ons eigenste land komt. Deze muzikanten hebben hun voorliefde voor de Belgische muziek gemeen. Die liefde willen ze overbrengen in een energieke liveshow. Ze nemen het publiek mee op een muzikale reis van The Wallace Collection tot Selah Sue. Van K’s Choice tot Stromae en van Arsenal tot Red Zebra.

De band bestaat uit 6 jonge artiesten. Ruben Degeest en Axana De Bondt (vocals), Maxime Aerts (gitaar), Matthieu Janssens (bas), Lucas Heytens (keyboards) en Blommaert (drums).

Coco Jr.

21:30 Coco Jr & The All Stars

Coco jr. & The All Stars”, is een gemengde groep muzikanten, met Coco Jr. die vroeger vooral bekend was van ‘The Dinky Toys’, waarmee vooral zwarte covers van soul-, funk-, disco-, r&b & dance-klassiekers foutloos worden gespeeld.  Een smaakvolle melange van 30 jaar dance-anthems en hedendaagse floorfillers, die stomend wordt opgediend met altijd vers blijvende ingrediënten als creativiteit, enthousiasme en passie.

DJ Samsation
©JH

23:00 DJ Samsation (dansvloervibes)

Het jaarmarktfestival wordt traditioneel afgesloten door talent van eigen bodem.  Wemmelaar Samuel Van Caloen (36), beter bekend als deejay Samsation, zal het jaarmarktfestival met de juiste mix afronden.

Ontdek ook

 • Expo

  expo: fotografiecircuit

  Marilyn De Smet

  wo 01 juni – ma 05 september 2022
  GC de Zandloper
 • Expo

  Anne Scheers

  Oorlog in Scherpenheuvel

  wo 07 september – ma 03 oktober 2022
  GC de Zandloper
 • Film

  Cabaret

  film

  vr 16 september 2022, 14:00–16:05
  vr 16 september 2022, 20:00–22:05
  GC de Zandloper, Theaterzaal