submenu

Zaalverhuur

Wil je graag in de rand rond Brussel vergaderen of een evenement organiseren? Zoek je ruimte voor een opleiding met je personeel, je leden, je klanten…?

In GC de Zandloper in Wemmel vind je een breed assortiment vergaderzalen en polyvalente ruimten. Onze cafetaria met gezellig terras biedt uitgebreide mogelijkheden tot ontspanning en catering. In het nabijgelegen park en het winkelcentrum van Wemmel kan je er even tussenuit. Je kan je bezoekers ook een ticket aanbieden voor één van onze voorstellingen, zelf een artiest boeken… Onze medewerkers helpen je graag met je wensen en plannen.

Je vindt zeker je gading hier bij ons of in één van de andere centra van vzw 'de Rand' in Drogenbos, Kraainem, Overijse Jezus-Eik, Sint-Genesius-Rode, Linkebeek en Wezembeek-Oppem.

ons aanbod

GC de Zandloper beschikt over 14 zalen waar een heel gamma aan activiteiten in mogelijk is.

 

aanvraagformulier

Wil je een zaal huren vul dan ons formulier in. Maar ook als je iets wilt organiseren en je niet goed weet welke zaal het meest geschikt is, kan je het formulier gebruiken.
Wil je onmiddellijk de beschikbaarheid van een zaal op een bepaalde datum weten? Dan je beter direct bellen op het nummer 02 460 73 24.
We vragen alle telefonische aanvragen per mail te bevestigen via info@dezandloper.be.

Klik hier voor het aanvraagformulier.

 

Catering

Alle catering van je activiteiten in GC de Zandloper dient via cafetaria de Zandloper te gebeuren.
Zalen aanvragen doe je bij de medewerkers administratie en communicatie van de Zandloper.
Catering vraag je aan bij Lobke en Lennert en hun team van CultuurBarBar Zandloper wemmel.

Klik hier voor de contactgegevens van CultuurBarBar café de Zandloper.