Ticketinfo

ABO

GC de Zandloper werkt opnieuw samen met GC de Muze van Meise aan een kersvers aanbod voor volgend theaterseizoen. Je zal terug een abonnement kunnen samenstellen met voorstellingen van beide centra. Een abonnement kopen kan zowel online als aan de balie van de Muze en de Zandloper. Alle voorstellingen vind je terug in onze spiksplinternieuwe seizoensbrochure! De abonnementenverkoop start dit keer op zaterdag 10/06/2023 om 9 uur.

Je kan tickets kopen aan een abonnementstarief. Dit doe je door minstens 5 verschillende voorstellingen te kiezen. Je kan zoveel tickets bestellen per voorstelling als je wilt aan dit goedkopere tarief. Breng dus gerust je partner, familie en vrienden mee!

Vroegboekvoordeel

Snelle beslissers leggen we graag in de watten en hoeven niet te wachten tot woensdag 14 juni. Je kan ook al op zaterdag 10 juni tickets kopen vanaf 3 verschillende voorstellingen.

Losse tickets

De verkoop van losse tickets voor de nieuwe voorstellingen van volgend seizoen start op woensdag 14/06/2023 om 9 uur.

Jongerentarief -21

Vanaf dit seizoen hebben we ok een jongerentarief. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan koop je jouw tickets aan een voordeligere prijs! Je kan dit doen in combinatie met jouw abonnement en het vroegboekvoordeel. 

©pixabay

Cadeaubon

Op zoek naar een een orgineel cadeau?

Geef een cadeaubon van de Muze en de Zandloper!
Je kiest zelf het bedrag (van 1 tot 500 euro). De cadeaubon is tot een jaar na aankoopdatum geldig.
De cadeaubon kan je online of aan de balie in de Muze of het onthaal van de Zandloper inwisselen.
De ontvanger kan het bedrag in 1 keer of gedeeltelijk gebruiken, voor alle voorstellingen in de Muze van Meise of de Zandloper in Wemmel. 

Koop je cadeaubon aan het onthaal van de Muze of van de Zandloper of gewoon online. Klik hier om een cadeaubon te bestellen.

Betalen

Online

Aan het onthaal

  • Bancontact
  • Cash
  • Per overschrijving (deze optie is niet beschikbaar als het evenement binnen de 10 dagen is)
  • RandUitcheques (beperkt in aantal per order)
  • Cadeaubon de Muze van Meise en de Zandloper Wemmel
  • Sodexo-cultuurcheque (enkel de papieren Sodexo sport & culture pass, de digitale cheque aanvaarden we niet)
  • Heb je een handicap? Vraag dan een begeleiderspas aan bij de provincie. Met deze pas mag je begeleider gratis mee naar bepaalde evenementen in de Gemeenschapcentra van de Rand. 

Let op: Je moet binnen de 10 dagen betalen. Daarna is je reservatie geannuleerd.