Ticketinfo

Bestelde je al eerder tickets bij ons? Log in om je tickets te raadplegen. Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om je in te loggen.

Bestel je voor het eerst tickets bij de Zandloper? Klik dan op 'Account maken'. Vul je e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord in om een nieuw account te maken. Vervolledig je gegevens en bestel meteen jouw tickets!

Ben je je wachtwoord vergeten? Stel je wachtwoord opnieuw in. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets bestelde.

Lukt er iets niet of heb je vragen? Contacteer ons via info@dezandloper.be of 02 460 73 24.

Abo

GC de Zandloper werkt samen met GC de Muze van Meise voor een goed gevuld theaterseizoen. Je kan een abonnement samenstellen met voorstellingen van beide centra. Een abonnement kopen kan zowel online als aan de balie van de Muze en de Zandloper. Alle voorstellingen vind je terug in onze seizoensbrochure! Opgelet, het concert van Laura Tesoro is verplaatst naar vrijdag 7 juni 2024.

Je kan tickets kopen aan een abonnementstarief. Dit doe je door minstens 5 verschillende voorstellingen te kiezen. Je kan zoveel tickets bestellen per voorstelling als je wilt aan dit goedkopere tarief. Breng dus gerust je partner, familie en vrienden mee!

Jongerentarief -21

Vanaf dit seizoen hebben we ook een jongerentarief. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan koop je jouw tickets aan een voordeligere prijs! Je kan dit doen in combinatie met jouw abonnement.

©pixabay

Cadeaubon

Op zoek naar een een orgineel cadeau?

Geef een cadeaubon van de Muze en de Zandloper!
Je kiest zelf het bedrag (van 1 tot 500 euro). De cadeaubon is tot een jaar na aankoopdatum geldig.
De cadeaubon kan je online of aan de balie in de Muze of het onthaal van de Zandloper inwisselen.
De ontvanger kan het bedrag in 1 keer of gedeeltelijk gebruiken, voor alle voorstellingen in de Muze van Meise of de Zandloper in Wemmel.

Koop je cadeaubon aan het onthaal van de Muze of van de Zandloper of gewoon online. Klik hier om een cadeaubon te bestellen.

Betalen

Online

Aan het onthaal

  • Bancontact
  • Cash
  • Per overschrijving (deze optie is niet beschikbaar als het evenement binnen de 10 dagen is)
  • RandUitcheques (beperkt in aantal per order)
  • Cadeaubon de Muze van Meise en de Zandloper Wemmel
  • Sodexo-cultuurcheque: zowel de papieren als de digitale Sodexo Sport & Culture Pass
  • Heb je een handicap? Vraag dan een begeleiderspas aan bij de provincie. Met deze pas mag je begeleider gratis mee naar bepaalde evenementen in de Gemeenschapcentra van de Rand.

Let op: Je moet binnen de 10 dagen betalen. Daarna is je reservatie geannuleerd.