Nieuws

 • Gemeenschapskrant
  The Starlings

  The Starlings tonen al hun kleuren

  26/09/23

  Tom Dice en Kato Callebaut zijn samen The Starlings, en houden tijdens hun Dream in full color-tour halt in de Zandloper. Wij hadden een fijn gesprek met zangeres Kato Callebaut, sinds 2021 ook de officiële wederhelft van Tom Dice.

 • Gemeenschapskrant

  Zandloperteam: Sanae Haddad

  26/09/23

  Het team van de Zandloper laat het gemeenschapscentrum bruisen. Veel Wemmelaars hebben hen al gezien, maar wie zijn ze en waarom doen ze graag wat ze doen? Deze keer is ‘toeleider’ Sanae Haddad (33) aan het woord.

 • Uit het centrum

  Na een lange periode van renovatie klaar voor een sprankelend nieuw seizoen!

  26/09/23

  Na een intensieve renovatieperiode is GC de Zandloper volledig vernieuwd en klaar om zijn deuren te openen voor een nieuw cultuurseizoen. Het enthousiaste Zandloperteam kijkt uit naar het verwelkomen van het publiek op onze voorstellingen of andere activiteiten. Starten doen we vrijdag met de film ‘Close’, in een theaterzaal die zowel visueel als functioneel compleet is getransformeerd.

 • Uit het centrum

  NIEUW: WEMove

  19/09/23

  Houd je van spel, sport en plezier? Dan mag je deze unieke namiddag niet missen! Gemeente Wemmel en GC De Zandloper organiseren een gevarieerde sport- en spelnamiddag voor iedereen tussen 6 en 18 jaar.

 • Gemeenschapskrant

  ‘Alsof je met een verrekijker naar de mensheid kijkt’

  28/08/23

  Fijn bezoek in gemeenschapscentrum de Zandloper: De Roovers presenteren er eind deze maand de try-out van hun nieuwe voorstelling En nu -. Een caleidoscopisch stuk over individuen op zoek naar verbondenheid.

 • Gemeenschapskrant

  Familiezaken: Blije gezichten

  28/08/23

  Hoe is het om een zaak te runnen met familieleden en ze op een gegeven moment aan zoon of dochter door te geven? Deze maand bezoeken we Kelly’s Hair & Beauty Place.

 • Gemeenschapskrant

  De platenkast van Josue Faida

  28/08/23

  Josue Faida (16) is al van kinds af een grote muziekfan. Hij experimenteert af en toe zelf met vrienden om nummers te maken en teksten te schrijven. Wordt hij later bakker, voetballer of artiest?

 • Uit het centrum

  Vitamine OK opnieuw van start!

  24/08/23

  In oktober starten we weer met de activiteiten van Vitamine OK: fijne en taalstimulerende ouder-kind-momenten. Ook dit seizoen werken we daarvoor samen met de bibliotheek van Wemmel en vzw Vitaal!

 • Uit het centrum

  Extraatjes voor onze abonnees

  17/08/23

  Het mag al wat meer zijn voor onze abonnees. De tickets vlogen massaal de deur uit en daarom willen we onze abonnees bedanken met 2 gratis tickets voor een nieuwe voorstelling!

 • Gemeenschapskrant

  De platenkast van Samuel van Caloen (dj Samsation)

  02/06/23

  Wie in de wijde omtrek van Wemmel heeft nog niet gedanst op de tunes van professionele platendraaier dj Samsation? We zijn benieuwd naar de persoonlijke muzikale voorkeuren van de man achter de draaitafel.

 • Gemeenschapskrant

  Familiezaken: Drie energieke generaties De Clerck

  02/06/23

  Hoe is het om een zaak te runnen met familieleden en ze op een gegeven moment aan zoon of dochter door te geven? Deze maand bezochten we De Clerck & Zn.

 • Gemeenschapskrant

  Zandloperteam: Wim Van Belle

  09/05/23

  Het team van de Zandloper laat het gemeenschapscentrum bruisen. Veel Wemmelaars hebben hen al gezien, maar wie zijn ze en waarom doen ze graag wat ze doen? Deze keer is technicus Wim Van Belle (29) aan het woord.