Allez Chantez!

Meezingavond

Twee uurtjes zingen uit volle borst, en dan naar huis met een warm gevoel. Dat is ‘Allez, chantez!’. Een zangcoach én muzikant begeleidt de sessie. Geen ervaring, talent of voorkennis vereist!

©Els Van Bosbeke

Datum

Prijzen

 • kassa: €12,00
 • voorverkoop: €10,00

Locatie

GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

De Zandloper zit in een nieuw jasje. De buitenkant van het gebouw is helemaal vernieuwd. Maar ook binnen was er plaats voor vernieuwing. Onze theaterzaal kreeg een make-over. Zin om de akoestiek ervan eens uit te testen? Waag dan je kans tijdens ‘Allez, chantez!’, twee uur samen zingen uit volle borst. Om erna naar huis te gaan met een warm gevoel en veel energie.

Sinds enkele jaren ontwikkelen de zangcoaches van ‘Allez, chantez!’ een zangmethode waarbij het samen zingen centraal staat, want samen zingen maakt gelukkig! We nodigen iedereen uit om voluit in groep te zingen: luidkeels, soms in verschillende stemmen, maar vooral enthousiast en met liefde voor muziek. De zangcoaches nemen je mee op een zorgeloze muzikale reis vol Nederlandstalige liedjes van de laatste 30 jaar. Er is geen ervaring, talent of voorkennis vereist, iedereen is welkom.

Zin in meer muziek?

 • Muziek

  FRANKLIN.

  Ode aan Aretha

  do 27 oktober 2022, 20:00–21:00
  GC de Zandloper, Theaterzaal
 • Klassiek

  Kerstconcert

  Nuove Musiche Solistenensemble

  vr 16 december 2022, 20:00–21:00
  Ossel, St-Jan-de-Doperkerk
 • Muziek

  Pieter Embrechts & Noémie Schellens

  La Serenata

  do 02 maart 2023, 20:00–21:00
  Sint-Servaaskerk Wemmel

Ontdek ook