Bert Gabriëls

Live vanuit de Wetstraat

In deze bijzondere comedyshow geeft Bert Gabriëls een blik achter de schermen van de Belgische politiek. Als voormalig jurist op het Kabinet voor Asiel en Migratie heeft Bert 3 jaar lang het reilen en zeilen van de politieke kabinetten van dichtbij meegemaakt, onder leiding van Sammy Mahdi en later Nicole de Moor. Laat je verrassen door een avond vol scherpe humor, absurde inzichten en onvergetelijke situaties.

Datum

Prijzen

 • Basisprijs: € 20,00
 • Jongerentarief (-21): € 16,00

Locatie

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

Wat doen politici als de camera’s niet draaien? Hoe schrijf je een wet? Mag er een grapje in? Wat gebeurt er als je een verkeerd advies geeft? Wie heeft er écht de touwtjes in handen? Waarom loopt het mis? Tussen het lachen door kom je het allemaal te weten. En net zoals het gaat bij reeksen als Borgen of House of Cards, is de waarheid vaak nog een beetje straffer.

Over Bert Gabriëls

Als jurist werkt comedian Bert Gabriëls voor de Dienst Vreemdelingenzaken in Antwerpen, voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen, voor het Vlaams Minderhedencentrum en sinds enkele jaren ook op het kabinet Asiel en Migratie. Als stand-upcomedian toerde hij al met 5 zaalshows, geïnspireerd door zijn job als jurist. Op televisie presenteerde hij samen met Henk Rijckaert het Canvas-programma Zonde van de Zendtijd. In 2015 ging hij voor het programma Terug naar eigen land met een aantal bekende Vlamingen naar Irak om de route te volgen die vluchtelingen afleggen op weg naar Europa.

Ontdek ook

 • Expo

  Fotografiecircuit - Eddy Wellens

  Look at me now...

  wo 05 juni – ma 02 september 2024
  GC de Zandloper
 • Vakantiestage

  Piratenkamp voor kleuters

  Stage Nederlands oefenen

  ma 01 – vr 05 juli 2024
  GC de Zandloper
 • Crea

  Ezelsoor

  Gratis boekenkaftdag voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar

  wo 04 september 2024, 14:00–18:00
  GC de Zandloper