H4Z4RD (12+)

Regisseur Jonas Govaerts (Welp, Tabula Rasa) brengt met zijn tweede langspeelfilm het unieke concept ‘huis clos’. Tijdens de opnames verliet de camera nooit de auto van Noah. Dat maakt van H4Z4RD een intense en snelle actiefilm waarbij je je geen seconde verveelt. Vlaamse misdaad met een vleugje humor en Dimitri Vegas in de hoofdrol.

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

Hazard H4Z4RD
© KFD

Datums

Prijzen

  • Basisprijs: € 5,00

Locatie

GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

De film viel tweemaal in de prijzen: hij kreeg de award van beste actiefilm op het Toronto After Dark Film Festival en op het Spaanse filmfestival van Sitges kreeg hij de prijs van beste thriller en actiefilm.

Noah houdt zielsveel van zijn vriendin Lea en hun dochtertje Zita. Hij kan zich ook geen leven voorstellen zonder zijn gouden luxewagen met de gepersonaliseerde nummerplaat H4Z4RD. Nadat hij van zijn neef Carlos een dubieus klusje krijgt, wordt het de race van zijn leven waarbij hij zijn geliefde auto, zijn gezin of zijn leven kan verliezen.

België, 2022, 87 min., actie, komedie, Nederlands gesproken

Hazard van Jonas Govaerts: Alle remmen los en scheuren maar ★★★★

Het Nieuwsblad

Hazard knalt lekker kort door de bocht, recht voorbij de rode lichten van de goede smaak en dwars over alle vluchtheuvels heen. ★★★★

De Standaard

Ontdek ook