submenu

programma - humor

Xander De Rycke - Quarter Life Crisis

Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en een blik op de toekomst is Xander De Rycke terug. Een voorstelling met herkenbaarheid over het leven. Of toch een kwart ervan. Even een check-up van Xanders dertigersdip aan de hand van pseudotherapeutische argumenten.
23 feb
20.00 uur

Theater van A tot Z (Fast Forward) - Lachland

Humor met zanger-cabaretier Lennaert Maes (De Bonski’s), acteur-regisseur Peter Schoenaerts, de Vlaams-Marokkaanse stand-upcomedian Latif Aït en stand-upcomedian en NT2-docente Els Vertongen. In eenvoudig Nederlands brengen zij liedjes, sketches, stand-upcomedy, visuele humor, absurd theater …
09 mrt
20.00 uur

Freddy De Vadder - Freddy on Ice

Wuk? Zet je schrap voor een sensationele rit op de achtbaan van Freddy’s onvoorspelbare leven. Dankzij de ontwapenende choreografieën zweeft de jonge held sierlijker dan ooit tevoren over het podium: entertainment gegarandeerd!
23 mrt
20.00 uur

The London Quartet - Concert tour

The London Quartet staat 40 jaar op de planken! Het viertal treedt overal ter wereld op met shows die vroege polyfonie, jazz en eigentijdse muziek omvatten. Een geslaagde combinatie van virtuoze zang op het hoogste niveau en typisch Britse humor.
30 mrt
20.00 uur

Les DéSAXés - Saxophonissimo

Dit indrukwekkende kwartet van saxofonisten zet met ‘Saxophonissimo’ opnieuw voet op Vlaamse bodem. Uit hun koperen buizen galmt universele muziek van alle tijden. Muziek die spreekt, doorspekt met humor en aangelengd met spektakel.
21 apr
20.00 uur

Steven Mahieu - Zonder filter

Stel dat er een filter is in je hoofd die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én voelt. En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt. Omdat dat is wie je echt denkt dat je bent. In zijn derde avondvullende voorstelling stelt Steven Mahieu zich voor hoe het zou zijn als je die filter weg
27 apr
20.00 uur

Kommil Foo - SCHOFT

Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is. Het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: eindigt. Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt.
17 mei
20.00 uur