Uit het centrum

Beleef familiemomentjes in de Zandloper

24/01/23

In het voorjaar hebben we een aantal leuke en creatieve familiemomenten gepland! Ben jij er ook bij?

Geniet van een heerlijk ontbijt gevolgd door een familiefilm. Je hebt de keuze tussen Shaun het schaap: het ruimteschaap (3+) en De bad guys (5+). Opgelet, voor het ontbijt kan je reserveren tot maandag 30 januari.

Heb je eerder zin in een familievoorstelling? Dan ben je zaterdag 25 maart welkom bij Click (3+) van Sprookjes enzo, een interactieve circusvoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar. Op zondag 23 april komt Warmoes langs met hun familievoorstelling Zand. Een zonnige dag op het strand. Wat doe je? Zandkastelen bouwen of boekjes lezen? Wat als dat bouwen het lezen verstoort? Of stoort het lezen net het bouwen? Een beeldende voorstelling over bouwen en stukmaken.

Ben je nog op zoek naar een stage tijdens de krokusvakantie? Ook dan ben je aan het goede adres! Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen 3 dagen lang zich onderdompelen in streetart. We gaan aan de slag met spuitbussen, verfstiften, stencils en hout. De stage vindt plaats van maandag 20/02 tot en met woensdag 22/02. Dit alles onder begeleiding van Roncha, Eric voor de vrienden, streetartist en rapper uit Leuven.

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  Uit het centrum

  Het gereputeerde repetitiekot: Soundbakfestival presenteert lokale muziekhelden

  27/03/24

  De Soundbak? Dat is het gereputeerde repetitielokaal van de Zandloper. De bands die er kind aan huis zijn, kan je op zaterdag 27 april live komen ontdekken en bewonderen tijdens het Soundbakfestival. Iedereen welkom!

 • Gemeenschapskrant

  De bouwstenen van Wemmel: De Kam

  27/03/24

  De Kam in het centrum van Wemmel was zowel een brouwerij, een gerechtsgebouw als een restaurant.

 • Gemeenschapskrant

  Wat is er van de sport? Tafeltennisclub Hurricane

  27/03/24

  De Wemmelse tafeltennisclub Hurricane bestaat al meer dan 50 jaar en zit aan een recordaantal van bijna 150 leden. Zowel recreanten als competitiespelers kunnen er terecht om met veel effect een balletje over het net te slaan.