Uit het centrum

Beleef familiemomentjes in de Zandloper

24/01/23

In het voorjaar hebben we een aantal leuke en creatieve familiemomenten gepland! Ben jij er ook bij?

Geniet van een heerlijk ontbijt gevolgd door een familiefilm. Je hebt de keuze tussen Shaun het schaap: het ruimteschaap (3+) en De bad guys (5+). Opgelet, voor het ontbijt kan je reserveren tot maandag 30 januari. 

Heb je eerder zin in een familievoorstelling? Dan ben je zaterdag 25 maart welkom bij Click (3+) van Sprookjes enzo, een interactieve circusvoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar. Op zondag 23 april komt Warmoes langs met hun familievoorstelling Zand. Een zonnige dag op het strand. Wat doe je? Zandkastelen bouwen of boekjes lezen? Wat als dat bouwen het lezen verstoort? Of stoort het lezen net het bouwen? Een beeldende voorstelling over bouwen en stukmaken.

Ben je nog op zoek naar een stage tijdens de krokusvakantie? Ook dan ben je aan het goede adres! Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen 3 dagen lang zich onderdompelen in streetart. We gaan aan de slag met spuitbussen, verfstiften, stencils en hout. De stage vindt plaats van maandag 20/02 tot en met woensdag 22/02. Dit alles onder begeleiding van Roncha, Eric voor de vrienden, streetartist en rapper uit Leuven.

Meer nieuws

 • Uit het centrum

  Het nieuwe seizoen is in aantocht!

  23/05/23

  Met veel goesting zijn we aan de slag gegaan om opnieuw een buitengewoon en gevarieerd cultureel aanbod samen te stellen voor jou. Op zaterdag 10 juni start onze abonnementenverkoop.

 • Gemeenschapskrant
  Uit het centrum

  Randatlas slaat zijn tenten op in Wemmel

  08/05/23

  Heb je al gehoord van het project Randatlas? Drie jaar lang trekt De Kleine Expeditie vzw rond in de Rand, op zoek naar de verhalen van de mensen die hier vandaag wonen, leven en werken. Inwoners van Wemmel krijgen van 10 tot 14 mei de kans om hun verhalen te delen en andere inwoners te ontmoeten.

 • Uit het centrum

  Hoera, het nieuwe ticketsysteem is online!

  26/04/23

  We zijn overgeschakeld naar een nieuw systeem. Vanaf nu kan je weer zelf tickets bestellen!