Uit het centrum

Extraatjes voor onze abonnees

17/08/23

Het mag al wat meer zijn voor onze abonnees. De tickets vlogen massaal de deur uit en daarom willen we onze abonnees bedanken met 2 gratis tickets voor een nieuwe voorstelling!

© Catapult

Op donderdag 28 september 2023 (20.30u) komt het theatergezelschap de Roovers met een try-out van hun nieuwe voorstelling En nu-, gebaseerd op Voor/Na van Roland Schimmelpfennig.

Heb je geen abonnement of wil je meer dan 2 tickets? Geen zorgen, je kan ook tickets aankopen.

Meer nieuws

  • Info- en inschrijvingsdag taallessen Nederlands

    03/07/24

    Wil je graag meer weten over de taallessen Nederlands? Kom dan zeker langs tijdens de info- en inschrijvingsdag!

  • Vacature stafmedewerker ICT

    28/06/24

    Vzw ‘de Rand’ zoekt een enthousiaste collega die energie krijgt van het inzetten van zijn/haar globale ICT-skills in een uitdagende en multisite (#8 locaties) omgeving. Onze ideale collega is een teamspeler die zelfstandig werkt en ook regelmatig op pad is om technische ondersteuning te bieden en ICT-oplossingen te implementeren op verschillende locaties. Daarom moet de stafmedewerker ICT op maat kunnen communiceren met collega's en externe stakeholders, én kennis kunnen overbrengen over nieuwe technologieën en ICT-oplossingen.

  • Laura Tesoro

    Tien jaar Laura Tesoro

    31/05/24

    Laura Tesoro staat tien jaar op de planken, en dat viert ze met een zomertour door Vlaanderen. Op vrijdag 7 juni houdt ze halt in de Zandloper. Verwacht een dynamische en energieke show. ‘Aan iedereen die komt kijken: vergeet niet om je dansschoenen aan te trekken! Je zal ze nodig hebben’, lacht ze.