Uit het centrum

Fotografen gezocht!

24/02/23

Fotografiecircuit Vlaanderen zoekt nieuwe fotografen om hun werk tentoon te stellen in 17 cultuurcentra in Vlaanderen.

Fotograaf

Bij het Fotografiecircuit Vlaanderen kunnen fotografen hun werk op maandelijkse basis tentoonstellen langs 17 cultuurcentra in Vlaanderen. Jaarlijks krijgen 10 nieuwe fotografen een kans, en daarom deze oproep.

Het Fotografiecircuit is op zoek naar fotografen voor het nieuwe seizoen, van september 2023 tot juni 2024.

Heb je hiervoor interesse? Stuur 8 à 10 foto's rond een zelf gekozen thema door samen met jouw curriculum voor zaterdag 1 april 2023 naar jan.van.broeckhoven@atv.be

Meer info via jan.van.broeckhoven@atv.be of 0496 26 26 18.

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  Sigrid De Geyter, coördinator expertisecentrum dementie Vlaams-Brabant

  Sigrid De Geyter, coördinator expertisecentrum dementie Vlaams-Brabant

  07/03/23

  Sigrid De Geyter (50) uit Sint-Genesius-Rode is een expert in dementie. In 2021 werd ze coördinator van Memo, het regionaal expertisecentrum voor dementie in VlaamsBrabant. ‘In Halle-Vilvoorde is er nood aan meer ondersteuning en zorg op maat voor mensen met dementie.’

 • Gemeenschapskrant
  Lander Severins en Myrthe Van Velden

  Lander Severins over zijn relatie met Myrthe Van Velden

  07/03/23

  Lander Severins en Myrthe Van Velden vormen samen het cabaretgezelschap Grof Geschud en delen een verleden als koppel. Dat leverde het gelauwerde theaterstuk Broeden op. Ze analyseren daarin hun breuk tot op het bot. Met muziek, humor en een perfecte timing. ‘We maken de breuk herkenbaar en behapbaar, maar ook gevaarlijk dichtbij’, vertelt Lander.

 • Gemeenschapskrant
  Anke Vertongen van café 't Hoekske

  De zaak Vertongen

  07/03/23

  Sommige ondernemingen zijn een familiezaak. Hoe is het om een zaak te runnen met familieleden en ze op een gegeven moment aan zoon of dochter door te geven? Deze maand bezochten we Café Op ’t Hoeksken of de zaak Vertongen.