Uit het centrum

Fotografen gezocht!

12/03/24

Fotografiecircuit Vlaanderen zoekt nieuwe fotografen om hun werk tentoon te stellen in 17 cultuurcentra in Vlaanderen waaronder ook bij ons in GC de Zandloper.

Fotograaf

Bij het Fotografiecircuit Vlaanderen kunnen fotografen hun werk op maandelijkse basis tentoonstellen langs 17 cultuurcentra in Vlaanderen, waaronder hier in de Zandloper. Jaarlijks krijgen 10 nieuwe fotografen een kans, en daarom deze oproep.

Het Fotografiecircuit is op zoek naar fotografen voor het nieuwe seizoen, van september 2024 tot juni 2025.

Heb je hiervoor interesse? Stuur 8 à 10 foto's rond een zelf gekozen thema door samen met jouw curriculum voor maandag 15 april 2024 naar jan.van.broeckhoven@atv.be.

Meer info via jan.van.broeckhoven@atv.be of 0496 26 26 18.

Meer nieuws

 • Laura Tesoro

  Tien jaar Laura Tesoro

  31/05/24

  Laura Tesoro staat tien jaar op de planken, en dat viert ze met een zomertour door Vlaanderen. Op vrijdag 7 juni houdt ze halt in de Zandloper. Verwacht een dynamische en energieke show. ‘Aan iedereen die komt kijken: vergeet niet om je dansschoenen aan te trekken! Je zal ze nodig hebben’, lacht ze.

 • Wat is er van de sport? Petanqueclub Wemmel

  27/05/24

  Velen associëren petanque met de geur van pastis op een zomers pleintje in Frankrijk. Maar de meer dan 270 competitiespelers en recreanten van PC Wemmel mikken het hele jaar door op de cochonnet.

 • De Platenkast: Erik Scheerlinck

  27/05/24

  Wemmelaar Erik ‘Enzo’ Scheerlinck is een muziekdier: hij kan geen dag zonder muziek en staat al jaren op de lokale podia. Onder meer als gitarist bij het Sibeljazz Combo en de Wemmelse coverband Scooby Snacks.