Uit het centrum

NIEUW: WEMove

19/09/23

Houd je van spel, sport en plezier? Dan mag je deze unieke namiddag niet missen! Gemeente Wemmel en GC De Zandloper organiseren een gevarieerde sport- en spelnamiddag voor iedereen tussen 6 en 18 jaar.

Leef je uit tijdens originele spel- en sportmomenten. Je hoeft geen sportheld te zijn, plezier en samen bewegen staan voorop! Iedereen is welkom vanaf 13u30 op het grasplein aan het gemeentehuis.

Wat mag je verwachten? Bumperball, sumoworstelen, stormbaan, klimmuur, Gaga Ball, volksspelen, circustechnieken, kratstapelen, skate-initiatie… Alles is aanwezig voor een namiddag vol amusement.

Met medewerking van de jeugdraad en de jeugdverenigingen van Wemmel.

Locatie: grasveld voor het gemeentehuis (Dr. H. Folletlaan)

Gratis - zonder inschrijving vooraf

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  The Starlings

  The Starlings tonen al hun kleuren

  26/09/23

  Tom Dice en Kato Callebaut zijn samen The Starlings, en houden tijdens hun Dream in full color-tour halt in de Zandloper. Wij hadden een fijn gesprek met zangeres Kato Callebaut, sinds 2021 ook de officiële wederhelft van Tom Dice.

 • Gemeenschapskrant

  Zandloperteam: Sanae Haddad

  26/09/23

  Het team van de Zandloper laat het gemeenschapscentrum bruisen. Veel Wemmelaars hebben hen al gezien, maar wie zijn ze en waarom doen ze graag wat ze doen? Deze keer is ‘toeleider’ Sanae Haddad (33) aan het woord.

 • Uit het centrum

  Na een lange periode van renovatie klaar voor een sprankelend nieuw seizoen!

  26/09/23

  Na een intensieve renovatieperiode is GC de Zandloper volledig vernieuwd en klaar om zijn deuren te openen voor een nieuw cultuurseizoen. Het enthousiaste Zandloperteam kijkt uit naar het verwelkomen van het publiek op onze voorstellingen of andere activiteiten. Starten doen we vrijdag met de film ‘Close’, in een theaterzaal die zowel visueel als functioneel compleet is getransformeerd.