Uit het centrum

Ook Vitamine OK in 2024

09/01/24

Ook in 2024 organiseren we activiteiten van Vitamine OK: fijne en taalstimulerende ouder-kind-momenten. Daarvoor werken we samen met de bibliotheek van Wemmel en vzw Vitaal!

Bij Vitamine OK is er voor iedereen wel een activiteit. Luister naar leuke en magische verhalen in de bibliotheek van Wemmel:

 • 25/11: Vriendjes voor altijd +spelletjes
 • 20/01: Circus, Kom verkleed in circusartiest! +spelletjes
 • 16/03: Jeugdboekenmaand: Sport en spel + spelletjes

In GC de Zandloper organiseren we leuke workshops & een wandelparcours:

De voorleesmomenten zijn gratis. Voor de workshops in de Zandloper moet je op voorhand reserveren (5 euro per duoticket). Opgelet in de workshops zijn het beperkte plaatsen.

Meer nieuws

 • Vacature

  Vacature stafmedewerker

  15/02/24

  Als stafmedewerker bij GC de Zandloper ben jij de spil die de school- en familieprogrammatie vormgeeft en gemeenschapsvormende projecten moeiteloos laat draaien. Vergroot ons netwerk, trek nieuwe samenwerkingspartners aan en ontwikkel initiatieven voor de integratie van anderstaligen. Ben jij de creatieve denker en efficiënte doener die we zoeken?

 • Gemeenschapskrant

  Henk Rijckaert over de apocalyps: lachend de ondergang tegemoet

  29/01/24

  Voor het einde van de wereld eraan komt, heeft Henk Rijckaert nog een flinke to-dolijst af te werken: zijn dochter door haar examens helpen, zijn YouTube-kanaal ‘Koterij’ voorzien van leuke content, een Maker Faire organiseren in Gent en op tournee gaan met zijn nieuwe show Apocalyps, onder meer in Wemmel.

 • Gemeenschapskrant

  Wemmel internationaal: van Cannes naar de Obberg

  29/01/24

  In 2006 ruilde Sandra Sezalory de zonovergoten, tot de verbeelding sprekende omgeving van Cannes in voor België. Via gemeenschappelijke vrienden had ze haar toekomstige man Steve leren kennen, en die had stevige wortels in Brussel.